TOM KRUZ ĆE IZVODITI VRATOLOMIJE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Glumac ima specijalni zadatak na ceremoniji zatvaranja!

Autor:

Zabava

02.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac bi trebalo da bude deo kaskaderskog poduhvata.

TOM KRUZ ĆE IZVODITI VRATOLOMIJE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Glumac ima specijalni zadatak na ceremoniji zatvaranja!

Foto: Shutestock

Nakon spektakularnog otvaranja Olimpijskih igara u Parizu organizatori ulažu sve napore da bi i kraj bio za pamćenje. Zato će Tom Kruz biti deo ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara i, kako piše TMZ, imaće specijalan zadatak. Prema pisanju ovog portala, glumac bi trebalo da bude deo kaskaderskog poduhvata.

Plan je da holivudski glumac izvede vratolomije i da se za predstojeću ceremoniju zatvaranja spusti sa vrha stadiona Francuska i sleti na teren, pri čemu bi nosio zvaničnu olimpijsku zastavu.

Na taj način bi se predala zastava Olimpijskih igara Los Anđelesu, koji je sledeći domaćin ove sportske manifestacije 2028. 

Republika

Foto: Shutestock

 

Inače, Tom Kruz je uveliko u Parizu, gde je gledao neka takmičenja poput plivanja i gimnastike. Privukao je pažnju publike, a mnogi od njih su hteli da se slikaju sa holivudskim superstarom.

Svoje umeće u akcionim scenama Kruz je pokazao u "Nemogućoj misiji" i "Top ganu" i često je izjavljivao da uživa u osećaju koji mu stvara adrenalin, pa zato u mnogim vratolomijama nije želeo da koristi pomoć kaskadera. 

U ''Poslednjem samuraju'' iz 2003. Kruz je izbegao tragičnu nesreću dok je izvodio svoje vratolomije. Dok su snimali scenu borbe glumci su jahali mehaničke konje, a jedan od njih je trebalo da se zaustavi pre nego što glumac Hirojuki Sanada zamahne samurajskim mačem na Kruza. Međutim, konj se nije zaustavio, a Kruz je navodno došao na centimetar od sablje pre nego što se Sanada uspeo povući, izbegavajući kontakt s Kruzom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading