OBJAVLJENO PISMO NAŠE PEVAČICE UPUĆENO UBICAMA DANKE ILIĆ: Reči koje je napisala KIDAJU DUŠU, spomenula i DEPONIJU na kou je bačeno telo!

Autor:

Zabava

02.08.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica utučena zbog vesti o ubistvu male Danke Ilić.

OBJAVLJENO PISMO NAŠE PEVAČICE UPUĆENO UBICAMA DANKE ILIĆ: Reči koje je napisala KIDAJU DUŠU, spomenula i DEPONIJU na kou je bačeno telo!

Foto: Republika, shutterstock, facebook

Pevačica Jelena Kostov oglasila se na društvenim mrežama nakon vesti o tragičnom ubistvu male Danke Ilić, izražavajući užasavanje i nevericu.

U emotivnom postu na Instagramu Jelena Kostov postavlja pitanja koja muče mnoge ljude nakon ovog strašnog događaja. Izražava nezadovoljstvo i nevericu u svet oko nas, postavljajući pitanje kako neko može biti toliko bezosećajan i okrutan prema nedužnom biću. Njen post jasno odražava šok i tugu, koju mnogi ljudi osećaju povodom ovog tragičnog događaja.

- Sve razumem... Daleko bilo, nesreća može svakome da se desi... Ja samo ne razumem, kad si video to malo slomljeno čedo... kako nisi kukao dok ne ostaneš bez glasa... Ne razumem, kako ti se mozak nije raspao u komade kad si smislio da to maleno telo staviš u auto i odvezeš daleko... Kako ti se ruke nisu osušile dok si preko anđela stavljao smeće... Jesi li disao ovih 10 dana? Dok smo se svi molili da se Danka vrati kući... Kako ti je kucalo to trulo srce... - napisala je Jelena tada na Instagramu. 

Foto: instagram.com/kostovjelena

Jelena Kostov iznela stav o ubistvu male Danke Ilić

 

Podsetimo, više od četiri meseca od nastanka male Danke Ilić, devojčice koja nije imala pune dve godine, Borani i dalje, kao i prvog dana, razmišljaju šta se desilo s devojčicom.

Ekipa Republike i Srpskog telegrafa bila je u Boru, gde smo pričali sa meštanima o maloj Danki. Tako smo naleteli i na komšinicu Dankinih roditelja koja kaže da joj devojčica ne izbija iz glave.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Kostov o ubistvu Danke Ilić

 

Bože gde li je to dete?! Svakog dana mislim o njoj. Obuzme me neka tuga, sva se naježim, ko zna šta se tu desilo. Onda mi dođe da kažem njenim roditeljima: "Ajmo opet da je tražimo", pa se onda trgnem i mislim se "Kako to da kažem Dankinim roditeljima kad su već odavno pokidani!" Ne znam šta da vam kažem, plašim se da nikada nećemo saznati šta se tačno desilo toga dana sa malom Dankom - rekla je kroz suze komšinica Ilića.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading