Specijalne cene ulaznica za Tuborg Lovefest do sutra u ponoć! 99 Stage udružuje snage sa popularnim Present Perfect festivalom

Autor:

Zabava

02.08.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lovefest, 2. avgust 2024. – Jedna od najuzbudljivijih vesti ove godine svakako je i ta da će se renomirani Present Perfect Festival (PPF) po prvi put pridružiti Tuborg Lovefestu! Tako će 99 Stage, ugostiti neke od najizuzetnijih svetskih izvođača, Present Perfect Festival, kao i najveće lokalne umetnike u usponu.

Specijalne cene ulaznica za Tuborg Lovefest do sutra u ponoć! 99 Stage udružuje snage sa popularnim Present Perfect festivalom

Foto: Lovefest

Neizostavna figura svetske elektronske muzičke scene Roman Flügel aktivan je već više od 20 godina, što ga čini jednim od najuticajnijih DJ-eva i producenata u industriji. Pored njega na ovogodišnjem programu, naći će se i Jaden Thompson, koji je počeo da se bavi muzikom sa samo 16 godina, a ubrzo potom da nastupa po klubovima i festivalima, što je predstavljao impresivan podvig za nekoga njegovih godina. Kada nije za DJ pultom ili u studiju, često se može naći na fudbalskom terenu, gde igra sa prijateljima i održava kondiciju. Kao strastveni ljubitelj mode, kada nije zauzet miksovanjem muzike ili produkcijom novih pesama, često se bavi dizajnom sopstvene odeće. SOSA voli da kombinuje klasične i moderne stilove, a često se može videti u jedinstvenim, ručno izrađenim komadima koje je sam dizajnirao - što doprinosi njegovom prepoznatljivom imidžu na sceni i van nje.

Pored ovih izuzetnih izvođača, specijalnost ove godine biće održana 10. avgusta, kada će Tuborg Lovefest i Present Perfect Festival udružiti snage i predstaviti postavu punu haus zvukova, sa nastupima Lipelis, Simple Symmetry, Telfort, Rwanda, Odopt, El i mnogih drugih.

Od svog osnivanja 2014. godine, Present Perfect Festival je izrastao u letnji stub Sankt Peterburga i jedan od najiščekivanijih događaja. Muzički, Present Perfect Festival je poznat po raznovrsnoj postavi, koja uključuje međunarodne i lokalne izvođače elektronske muzike iz žanrova kao što su tehno, haus i eksperimentalna muzika. Prethodne postave su uključivale ikone kao što su Nina Kraviz, Ben UFO i Marcel Dettmann. Festival takođe naglašava savremenu umetnost i kulturu sa vizuelnim umetničkim instalacijama, performansima, radionicama i predavanjima.

Finalno poskupljenje ulaznica SUTRA U PONOĆ 

Ulaznice po specijalnim cenama za sva tri dana festivala, kao i one dnevne mogu se kupiti još samo do 3. avgusta u ponoć, kada se očekuje finalno poskupljenje. Karte je moguće kupiti putem lovefest.rs ili efinity.rs. Da podsetimo, novo izdanje Tuborg Lovefesta biće održano u Vrnjačkoj Banji od 8. do 10. avgusta. Na pet muzičkih bina očekuju se nastupi više od 100 izvođača sa svih strana sveta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading