"A U BARCI ARKANOVA MAJKA" Ceca Ražnatović zapevala UŽIVO HIT Baje Malog Knindže, pa pred svima IZMENILA TEKST! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.08.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se cnimak Cece Ražnatović kako peva pesmu "Morem plovi" sa izmenjenim tekstom.

"A U BARCI ARKANOVA MAJKA" Ceca Ražnatović zapevala UŽIVO HIT Baje Malog Knindže, pa pred svima IZMENILA TEKST! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen

Na društvenoj mreži Tik-tok nedavno se pojavio snimak koji je izazvao dosta pažnje javnosti. Na snimku se može videti popularna pevačica Ceca Ražnatović kako na jednom privatnom veselju peva pesmu "Morem plovi", ali umesto originalnog teksta, ona je izmenila i otpevala "a u barci Arkanova majka".

Odmah nakon što se ovaj snimak pojavio, javnost je burno reagovala. Mnogi su izrazili mišljenje putem društvenih mreža, a komentari su bili podeljeni. Dok su neki podržavali Cecu i smatrali da je u pitanju samo neozbiljna šala, drugi su osudili ovakvo ponašanje i smatrali da je neprikladno menjati tekst pesme na taj način.


U svakom slučaju, ovaj snimak je podigao dosta prašine i ostaje da se vidi kakav će biti dalji razvoj događaja i da li će Ceca Ražnatović reagovati na reakcije javnosti.

Podsetimo, koliko je Arkan bio opasan i u fudbalskim vodama dokazuje i svedočenje Dragana Ace Bulića, koji je te 1988, posle smrti oca Juse, vodio Železnik.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aca Bulić o poznanstvu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom

- Prvi meč je bio s Obilićem, koji se sa Zvezdom borio za titulu - rekao je Bulić, a na pitanje novinara da li je tačno da im je Ražnatović rekao da moraju da izgube 2:0, on je odgovorio:

- Pa konkretno nije mi rekao, ali sam video da je to tako i izgubio sam tu utakmicu. Odmalena ga poznajem. U 16-17. godini sam čak otišao i na ratište i bio član Srpske dobrovoljačke garde, što znači da mi je bio komandant u to vreme. Znajući ko je on i šta je on, nisam hteo da mu se zameram ni u kom slučaju u to vreme i izgubio sam tu utakmicu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading