KAĆA ŽIVKOVIĆ ZAVRŠILA U SUZAMA NAKON POROĐAJA: Prvo oglašavanje nakon radosnih vesti, ne prestaje da PLAČE!

Autor:

Zabava

02.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala kako se oseća, otkriveno i koje ime je dala sinu!

KAĆA ŽIVKOVIĆ ZAVRŠILA U SUZAMA NAKON POROĐAJA: Prvo oglašavanje nakon radosnih vesti, ne prestaje da PLAČE!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Popularna pevačica Katarina Živković se porodila rano jutros, a na svet je donela zdravog dečaka. Novopečena mama se oglasila i potvrdila radosne vesti.

- Plačem od sreće otkako sam se porodila! Ne mogu da vam opišem kako se osećam i koliko sam zahvalna Bogu i doktorima koji su mi pomogli da na svet donesem svog sina. Pre svega zahvalnost dugujem dr Aleksandru Jurišiću koji me je porodio, ali i njegovoj supruzi koja mi je vodila trudnoću dr Žaklini Jurišić. Ništa manje ni kompletnom osoblju GAK Narodni front, medicinskim sestrama, babicama - rekla novopečena mama za "Informer".

Kako se šuška, Katarina i njen partner odabrali su ime Stefan za sina.

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković se oglasila nakon porođaja

Prethodno se oglasila Kaćina majka.

- Hvala vam puno, ostavila sam reku suza. Kaća je hvala Bogu dobro. Nemojte da se uvredite, kada Kaća bude izašla ona će razgovarati sa vama, ja te informacije ne mogu da vam dam. Nisam u tom svetu. Najbitnije je da smo presrećni, da su beba i mama dobro. Da je moj unuk prelep, da je moja Kaća dobro. Šta više da poželim - kazala je ona za "Blic".

Voditelj Milan Milošević je prethodno otkrio kako je protekao porođaj.

- Svaki dan se čujemo. Sad sam se probudio i čestitao joj. Pa, verovatno je dobro. Nema šta, to je bio zakazan carski rez. Siguran sam da je dobro - rekao je Milan koji nije želeo da otkrije kako se dečak zove.

- Znam ime, ali ne mogu da vam otkrijem. Ono što mogu da otkrijem je da sam ja prvi saznao da je trudna. Prvi posle muža - zaključio je on za "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading