NADA TOPČAGIĆ IMA MLADALAČKI DUH, A PO MLAĐE LICE OTIŠLA KOD PLASTIČARA: Pevačica rešila da se zategne u OSMOJ DECENIJI (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka svoj temperament želli da prati i spoljašnjim izgledom.

NADA TOPČAGIĆ IMA MLADALAČKI DUH, A PO MLAĐE LICE OTIŠLA KOD PLASTIČARA: Pevačica rešila da se zategne u OSMOJ DECENIJI (VIDEO)

Foto: instagram.com

Folk pevačica Nada Topčagić (71) odlučila je da se u osmoj deceniji života podvrgne podmlađivanju, a putem društvenih mreža podelila je snimak na kom se vidi kako joj lekari ubrizgavaju različite preparate u lice u cilju postizanja mlađeg izgleda.

Pevačica koja je oduvek isticala da ima mladalački duh sada je odlučila da to potvrdi i svojim spoljašnjim izgledom.


Inače, Nada Topčagić je poznata i po svom specifičnom stajlingu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Retko se pojavljuje u javnosti bez kačketa ili neobičnog šešira, odnosno kape, koji obavezno moraju da imaju i neko perje, dragulje ili bar upadljive boje.

Ona ističe da ima ljude koji joj pomažu oko stajlinga te da sama ne radi sve.

Smatra da njen stajling stoji samo njoj i da bi bilo ko drugi izgledao u tome kao budala.

Nada ističe da kada nosi kape, to izgleda mladalački, a dodaje da ima toliko kačketa i šešira da bi posetioci njenog stana imali problem da nađu gde da sednu.

Pevačica je nedavno šokirala javnost priznanjem da u avion ne ulazi trezna.

Ova izjava izazvala je veliku pažnju medija i javnosti, a Nada je time još jednom pokazala svoj neobičan stav prema određenim situacijama.

Podsetimo, Nada Topčagić je jedna od retkih javnih ličnosti koja otvoreno govori o svojim postupcima i stavovima, što svakako doprinosi njenom posebnom šarmu i privlačnosti.

Očekuje se da će i njen novi izgled nakon posete platičaru ponovno izazvati veliku pažnju javnosti, a Nada će nastaviti da intrigira svojim neobičnim izjavama i stilom oblačenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading