OTKRIVAMO! Ljubomir Bandović se ošišao na ĆELAVO i vidno smršao, a ovo je PRAVI RAZLOG!

Autor:

Zabava

02.08.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je nedavno šokirao novim izgledom kada se na Festivalu evropskog i mediteranskog filma u Trebinju pojavio kao "nov čovek".

OTKRIVAMO! Ljubomir Bandović se ošišao na ĆELAVO i vidno smršao,  a ovo je PRAVI RAZLOG!

Foto: TANJUG/ TREBINJE FILM FESTIVAL/ DANIJELA STEVANOVIĆ

Popularni glumac Ljubomir Bandović nedavno je bio glavna tema u medijima budući da se u neobičnom izdanju pojavio na Festivalu evropskog i mediteranskog filma u Trebinju, gde mu je uručena nagrada Zlatni platan. Bandović je vidno smršao i ošišai se do glave zbog čega su mnogi ostali u šoku. Pojavile su mnoge teorije zašto glumac izgleda tako "ispijeno", a Republika otkriva pravi razlog!

Iako su mnogi pomislili da Luba ima zdravstvenih problema, to na svu sreću nije istina. Glumac trenutno snima novu seriju, te je zbog uloge morao da se doživi drastičnu fizičku transformaciju. Reč je o seriji "Tvrđava", čija se radnja dešava devedesetih godina, za vreme rata u Krajini. 

Snimanje je počelo u mestu Velimlje kod Nikšića, a biće nastavljeno u mestima Viluse, Grahovo, manastiru Piva i na jezeru Krupac.

Serija će imati 11 epizoda, a emitovanje je planirano najpre na Radio-televiziji Srbije, a potom i na drugim TV kanalima.

Glavne uloge tumače dvoje mladih široj javnosti još nepoznatih glumaca, a pored njih pojaviće se velika imena, poput Ljubomira Bandovića, Nikole Pejakovića, Jove Maksića, Nikoline Friganović, Slaviše Čurovića...

Reditelj serije biće Saša Hajduković, koji je režirao i "banjalučku trilogiju"- serije "Kosti", "Koža" i "Meso", autora Nikole Pejakovića, dok produkciju potpisuju RTS i produkcijska kuća "Režim" Miloša Avramovića ("Južni vetar").

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading