IZVIRILA JOJ KIKICA IZ GAĆICA! JK u minijaturnom bikiniju bacila muškarce u trans - SVI GLEDAJU INTIMNU FRIZURU! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

02.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobičan detalj zapalio mreže!

IZVIRILA JOJ KIKICA IZ GAĆICA! JK u minijaturnom bikiniju bacila muškarce u trans - SVI GLEDAJU INTIMNU FRIZURU! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša

Muzička i internet zvezda Jelena Karleuša nedavno je podelila intrigantan "vrući" snimak sa jahte, koji je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama. Jelena trenutno je na letnjoj turneji u Crnoj Gori i koristi priliku da se opušta na luksuznoj jahti zajedno sa svojim prijateljima.

Poznata po svojoj otvorenosti na društvenim mrežama, pevačica svakodnevno oduševljava svoje pratioce, kojih ima više od dva i po miliona. U najnovijoj objavi, Jelena je pokazala ne samo svoje zapanjujuće telo, koje mnoge koleginice mogu samo da joj zavide, već je i privukla pažnju neobičnim detaljem.

Na snimku koji je izazvao veliku pažnju, Jelena je podelila trenutak u kojem se opušta na jahti, dok su svi pogledi bili uprti u njen novi modni detalj - pletenicu koja je neobično virila iz njenih minijaturnih gaćica. Ovaj detalj je odmah postao tema mnogih komentara i rasprava među njenim obožavaocima, dok su neki bili uzbuđeni, a neki šokirani ovim hrabrim modnim izborom.

Pored ovog upadljivog detalja, Jelena je iskoristila priliku da pozove svoje fanove na njen predstojeći nastup u Budvi, što je dodatno povećalo interesovanje za njen rad i prisustvo na društvenim mrežama. Takođe, ovaj snimak je bio odlična prilika da se još jednom istakne njen prepoznatljiv stil i samopouzdanje, koji su neizbežan deo njenog javnog imidža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading