OVOGA PUTA NEMA ALIBI! Bivša devojka Bake Praseta MODRA I U PODLIVIMA, snimak šokirao fanove!

Autor:

Zabava

02.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se njeno zvanično obraćanje!

OVOGA PUTA NEMA ALIBI! Bivša devojka Bake Praseta MODRA I U PODLIVIMA, snimak šokirao fanove!

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/@BAKAPRASE

Kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, nedavno je otkrio da je prekinuo vezu sa Anjom Blagojević, navodeći kao razlog to što je njihova veza negativno uticala na njegovu karijeru. Ova izjava iznenadila je mnoge, posebno jer su Anja i Bogdan prethodno bili u središtu pažnje kao par koji je često delio detalje svog života sa publikom.

Foto: Instagram.com

Anja Bla

Nakon što je vest o raskidu postala poznata, Anja Bla viđena je kako se provodi u jednom od prestoničkih kluba na otvorenom. Naš tim je imao priliku da zabeleži njen izlazak na Kalemegdanu, gde smo je uhvatili kako se zabavlja u društvu prijateljice. Anja je bila obučena u atraktivnu crnu kombinaciju koju je kasnije podelila na svom Instagram storiju, što je dodatno privuklo pažnju njenih pratilaca.

Foto: printscreen/instagram.com/anjablaa

Anja Bla

Međutim, sinoć je Anja na društvenim mrežama podelila uznemirujuće fotografije koje prikazuju modrice na njenom telu, tačnije na nozi. Ove slike izazvale su zabrinutost među njenim brojnim pratiocima, jer Anja nije navela šta je tačno uzrokovalo te povrede. Podsećamo da je pre nekoliko nedelja takođe imala vidljive modrice na nozi, ali je tada objasnila da je do povreda došlo kada je slučajno naletela na stub dok je hodala, te da nije bilo ništa ozbiljno, osim što je mislila da je možda nešto slomila.

- Nisam videla stub dok sam hodala. S obzirom da sam mislila da sam slomila, ovo i nije strašno - napisala je Anja tada uz fotografije modrica.

Foto: instagram.com/printscreen

Anja Bla

Sada ostaje nejasno da li su te modrice rezultat slične nezgode sa stubom ili je u pitanju nešto drugo. Fanovi sa nestrpljenjem iščekuju dalja objašnjenja od same influenserke, koja je za sada izbegla detaljno objašnjenje trenutne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading