ISMEVALI JE JER IMA KOKOŠINJAC! Pevačica živi daleko od prestonice, evo šta sve ima na velikom imanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastinje u njenom dvorištu stizalo je iz svih delova sveta, naravno uz konsultacije da može opstati pod našom klimom.

ISMEVALI JE JER IMA KOKOŠINJAC! Pevačica živi daleko od prestonice, evo šta sve ima na velikom imanju! (FOTO)

Foto: Instagra.com

Pevačica Seka Aleksić kaže da su je mnogi ismevali zbog priče da ima kokošinjac na svom imanju u Staroj Pazovi, gde živi sa suprugom Veljkom i decom.

Naime, na putu izvan prestoničke gužve, asfaltne ulice ustupaju mesto prostranim poljanama, pa se brzo dolazi do Sekinog mirnog kutka okruženog prirodom. 

Foto: Instagra.com

Seka Aleksić

 

U trenutku kada je izdala pesmu “Crno i zlatno” koja je postala njena lična karta mnogi su očekivali da će je videti na Dedinju, Senjaku ili Vračaru. Svi su bili iznenađeni što je odabrala da živi u Staroj Pazovi, gde je sagradila kuću među livadama. Bila je svesna šta su joj pričali iza leđa, ali ona nije uradila ono što se od nje očekivalo po merilima “ustoličenog džet seta” već ono što je želela.

Foto: Ognjen Bogdanović

Seka Aleksić

 

Ljudi sa estrade su me ismevali i govorili da živim na njivi. Mnogo toga ružnog su pisali po društvenim mrežama i komentarisali mi iza leđa. Nisam reagovala. Nisam ni osećala potrebu, radila sam ono što sam želela i čekala da ih vreme demantuje. Izabrala sam da živim na selu, ne volim gužvu i grad, već prirodu i zato me ničiji komentari nisu doticali. Kada se dogodila pandemija koronavirusa svi su plakali za istom tom njivom, brazdom oranice na kojoj bi samo stavili stolicu i pobegli iz okova gradskog betona. Smejali su se što imam kokošinjac, ali me nikad te priče nisu doticale. Vrlo dobro znam šta radim i šta je nekako ispravno - rekla je jednom pevačica za medije. 

Rastinje u njenom dvorištu stizalo je iz svih delova sveta, naravno uz konsultacije da može opstati pod našom klimom. Kaže da je mnogo toga naučila o biljkama, životinjama i vremenskim prilikama. Spoj prirode i luksuza nekako se dopunjuje u njenom dvorištu. Prostrani bazen, luksuzne bambus garniture i ljuljaške, ali i kokošinjac, jagnjići koji skaču okolo i bašta sa povrćem i voćem koju sama okopava.

BONUS VIDEO: 


 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SNIPER

19.05.2024 08:07

M pusti zlobnike da pocrkaju. Bravo Seko, samo napred. nema nista bez sela vesela.