DIRNUO JE U "ŽICU"! Sloboda Mićalović uživala na koncertu Antonisa Remosa, a evo koga je prvo ZAGRLILA!

Autor:

Zabava

18.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni grčki pevač posle deset godina zapevao je se pred beogradskom publikom.

DIRNUO JE U "ŽICU"! Sloboda Mićalović uživala na koncertu Antonisa Remosa, a evo koga je prvo ZAGRLILA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ (STF)

U okviru prve večeri muzičke manifestacije "Belgrade River fest" na platou Geozavoda u Beogradu na vodi grčki pevač Antonis Remos održao je koncert pred beogradskom publikom. Posle deset godina u srcu srpske prestonice začuli su se najveći hitovi slavnog Remosa, koji je doneo posebnu emociju i duh mediterana.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Antonis Remos

U njegovom nastupu uživale su mnoge poznate ličnosti, među kojima je i Sloboda Mićalović. Popularna glumica je u elegantnoj beloj mini-haljini blistala u društvu sestara Dragane i Mirjane i prijatelja. O tome kako se provela na koncertu dovoljno govore fotografije koje je glumica objavila na društvenoj mreži Instagram.

- Leskovčani - napisala je Sloboda u opisu fotografije na kojoj pozira zagrljena sa prijateljima i sestrama na koncertu Antonisa Remosa u Beogradu.

 

 

Poznato je da Mićalovićeva odlično peva, pa često voli da se sa prijateljima opusti i tom prilikom lati mikrofona. Svoje glasovne sposobnosti nekoliko puta je pokazivala i na filmu i serijama kroz uloge, a poslednji put veliku pažnju privukla je izvođenjem pesme "Kad zamirišu jorgovani" zajedno sa Ivanom Bosiljčićem u filmu "Jorgovani".

Numeru koju u originalu izvode Dino Merlin i Vesna Zmijanac poznati dvojac otpevao je s mnogo emocija, što je dotaklo srca publike, a svojevremeno je Bosiljčić ispričao da je scena u kojoj na žurki posle dodele nagrada za najbolju TV seriju njegov junak Igor zajedno sa svojom suprugom Katarinom (Sloboda Mićalović) izvodi ovu pesmu snimljena bez ponavljanja.

Scenu smo snimili iz prvog puta. Uopšte nismo vežbali. Mislili smo da ćemo naknadno snimiti u studiju. To što vidite u filmu je najautentičniji mogući momenat. Kompozitori, reditelj, scenarista, producenti kada su videli koliko je to autentično, nisu hteli da kvare novim prepevavanjem i upeglavanjem. Ubeležili smo se baš kako je bilo tad - rekao je glumac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading