OGLASILA SE NIKA TOŠIĆ! Oko jedne stvari su se i Jelena i Duško SLOŽILI! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mezimica poznatog para pružila podršku našoj zemlji!

OGLASILA SE NIKA TOŠIĆ! Oko jedne stvari su se i Jelena i Duško SLOŽILI! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Vladimir Lukić, Instagram/Nika Tošić

Nika Tošić, ćerka muzičke zvezde Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića, obožava fudbal. Ona je pre nekoliko godina krenula i da ga trenira, a često je za uzore navodila svog oca Duška i Ronalda. Tošić je sinoć sa svojom mezimicom otputovao u Nemačku, kako bi ispratio prvi meč naše reprezentacije, koji smo protiv Engleza igrali na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu.

Nika se večeras oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je podelila sliku sa stadiona. Na fotografiji Nika drži našu zastavu, a ljubav prema Srbiji pokazala je i u naslovu objave. Naime, Nika je stavila emotikon srpske zastave, te dodala crveno srce.

I Jelena i Duško su lajkovali njenu objavu. 

Republika

Foto: instagram/nika.tosic

Nika Tošić na stadionu Šalkea

Inače, ekipa portala Republika nalazi se u Nemačkoj, odakle svakodnevno izveštava sa EVRO 2024. Tako smo juče usnimili Duška i Niku pred sinoćnu utakmicu, a šta su radili, pogledajte u nastavku ovog teksta.

Podsećanja radi, ovaj potez Duška Tošića došao je nakon nedavnih medijskih spekulacija oko incidenta u vili na Dedinju, kao i nakon prijave koju je Jelena Karleuša podnela protiv njega. Ipak, ona je nakon svega podelila stare ljubavne snimke sa svojim suprugom, a pre nekoliko meseci govorila je o ljubavi koju oseća prema njemu.

- Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da... Mi smo u braku, ali je to brak pro forme. Ja sam Dušku sve oprostila šta je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Ne mogu da ne volim Duška zato što je on otac moje dece. On je najlepši muškarac u mom životu i život bih dala za njega. Kad bi neko krenuo na Duška, ja bih na metak stala. Ne na metak, na desetoricu, život bih dala za njega - istakla je JK pre nekoliko meseci za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading