JOVANA JEREMIĆ DOBIJA NOVU FUNKCIJU NA PINKU? Pored VODITELJSTVA, baviće se OVIM poslom kod Željka Mitrovića!

Autor:

Zabava

17.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić objavila je status koji je izazvao veliki šok!

JOVANA JEREMIĆ DOBIJA NOVU FUNKCIJU NA PINKU? Pored VODITELJSTVA, baviće se OVIM poslom kod Željka Mitrovića!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka Jovana Jeremić na Instagram profilu najavila je da će se u slobodno vreme baciti sudskim spisima u pravnoj službi, što i nije mnoge iznenadilo, budući da je poznato da je završila Pravni fakultet

Jovana je na Pravnom fakultetu bila jedna od najboljih studenata, o čemu svedoče i njeni profesori. Ona je izrazila želju da se bavi suđenjima, budući da je vrlo elokventna, a opet surovo objektivna i pravična. 

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Jeremić

 

- Meni tako dobro idu ova suđenja da ja ozbiljno razmišljam da se u slobodno vreme pridružim kolegama iz Pinkove pravne službe za sve što treba - napisala je Jovana Jeremić, pa dodala:

- Jedva čekam nove izazove na sudu i radujem se od oktobra suđenjima, jer će deca iz domova dobiti od tog novca sve što im treba.

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

Podsetimo, popularna voditeljka Jovana Jeremić i njen partner, biznismen Dragan Stanković, uključili su se uživo iz vile "Jovana" u emisiju "Premijera - Vikend specijal", a na samom startu razgovora osvrnuli su se na požar u njegovoj pekari.

- Imali smo poziv u tri sata noću, ja sam istrčao iz kreveta, to je bila ogromna vatrena stihija koju je bilo teško ugasiti. Ogromna je šteta, videćemo kolika kada se utvrdi. Svi zaposleni su okej, Bogu hvala niko nije povređen - rekao je Dragan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Ova priča je od državnog značaja... Dragan je po tom pitanju skroman, ja ću reći iskreno. Nemoguće je da se za tri godine dese tri požara, dva u poslednje vreme. Danas je to Dragan, sutra može da bude bilo ko. Naravno da sam bila uplašena, on je izleteo iz kuće u tri ujutru, to je za mene bio veliki stres. Zaboravio je i lanac i sve, u gaćama je istrčao i otišao tamo gde je pogon. Zaista je bilo dramatično i traumatično - rekla je Jovana, a onda se Dragan nadovezao:

- Naravno da mi je teško, lakše mi je uz Jovanu imam veliku podršku od nje. Dve proizvodne linije su izgorele, jednu smo već kupili, stiže jako brzo. Na prvu što smo mogli da vidimo, šteta je, onako grubo 1,5 miliona evra - dodao je on.

- Imali smo ubacivanje pacova u hleb - rekla je Jovana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading