NIKOLA ROKVIĆ PRODAJE PATIKE SA HODOČAŠĆA! Pokrenuo još jednu humanitarnu akciju, već dostigle NEVEROVATNU CIFRU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.06.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker još jednom oduševio pratioce na društvenoj mreži Instagram!

NIKOLA ROKVIĆ PRODAJE PATIKE SA HODOČAŠĆA! Pokrenuo još jednu humanitarnu akciju, već dostigle NEVEROVATNU CIFRU! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikola Rokvić

Folk pevač Nikola Rokvić, poznat po svojim humanitarnim akcijama, nedavno je pešačio do manastira Svetog Nektarija na Egini u Grčkoj, kako bi sakupio sredstva za dečju onkologiju. Ovaj poduhvat rezultirao je prikupljanjem neverovatnih 42 miliona dinara, a Rokvić je odlučio da nastavi sa svojom humanitarnom misijom na još jedan neobičan način.

Licitacija za patike sa humanitarnog puta

Nakon završetka papirologije i nabavke neophodne opreme za koju su sredstva prikupljena, Rokvić je odlučio da stavi svoje patike, u kojima je prepešačio do Grčke, na licitaciju. Kroz objavu na društvenim mrežama, pozvao je ljude da se pridruže licitaciji koja će trajati sedam dana, naglašavajući da je početna cena bila 1.120 evra. Ubrzo je otkrio da su patike već dostigle neverovatnu cenu od 3.000 evra, ističući da je ovo prilika da pojedinci, firme i prijatelji nastave sa licitacijom i pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Podrška i angažovanje zajednice

Nikola Rokvić je pozvao sve svoje pratioce, kao i širu javnost, da se angažuju u ovoj humanitarnoj akciji i pruže podršku licitacijom. Njegova inicijativa privukla je pažnju i podršku mnogih ljudi, što je rezultiralo rastom cene patika na licitaciji. Ovaj neobičan "trofej" sa puta postao je simbol solidarnosti i brige za druge, podstičući ljude da se uključe u ovu plemenitu akciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading