DRAGANI MIĆALOVIĆ GAZDA DIZAO KIRIJU DO NEBESA! Evo kako je presekla i kupila stan! Sad ima druge probleme!

Autor:

Zabava

18.06.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nisam svesna šta sam postigla, jer već šest meseci, sedam, sa majstorima vodim ljutu borbu, a prvi put prolazim kroz to.

DRAGANI MIĆALOVIĆ GAZDA DIZAO KIRIJU DO NEBESA! Evo kako je presekla i kupila stan! Sad ima druge probleme!

Foto: ATA Images

Dragana Mićalović

Glumica Dragana Mićalović kaže da je kupila stan jer joj je bilo dosta toga da joj stanodavci dižu kiriju do basnoslovnih cifara. Ona sada sređuje svoj prostor, pa je progovorila o problemu sa kojim se ne susreće samo ona. 

- Još uvek nisam svesna šta sam postigla, jer već šest meseci, sedam, sa majstorima vodim ljutu borbu, a prvi put prolazim kroz to. Kao što sam i rekla, ćutala sam o tome, nije znala ni moja porodica, niko sem majstora, arhitekte i mog prijatelja koji je snimao ceo taj proces. Naučila sam sve i šta je košuljica, i sve... Mogu da gradim sad! Još uvek nisam svesna, gledam te zidove, gledaju oni mene, ne znam zašto se gledamo! Treba vreme neko da prođe da bih shvatila da je to moje, zaista - rekla je Dragana.

Foto: ATA Images/Bata T. Stojanović

Dragana Mićalović

 

- Kada vidim mamu moju kako je ponosna, moje sestre, onda mi to dođe do pameti. Želim svima da dožive ovo! Kad dobijete vaših par kvadrata onda znate da je to samo vaše. Želim da podelim svoju radost. Možda će to nekog motivisati. Dugo sam mislila da li da se upustim u to... Šta ako ostanem bez posla, šta ako stane karijera, šta ako nemam da platim... Stanarski život me je više namučio! Motivisao me je najviše gazda koji je digao kiriju! Podigao je kiriju u roku od par meseci drugi, treći put, proplakala sam - istakla je ona, prenosi Blic. 

Foto: e-stock agency

Dragana Mićalović

 

Dragana je, inače, najbližima vest o kupovini nekretnine saopštila pre nešto više od mesec dana, na Uskrs. Draganina majka je tad bila jako emotivna, pa je umalo zaplakala.

Foto: instagram.com/hipokampelefantokamela

Dragana Mićalović

 

Mićalovićeva se, podsetimo, snimala u novom domu, te pokazivala šta sve poseduje, a od sreće je pustila i suze.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading