OGLASILA SE HRVATSKA POLICIJA: Otkriveno zbog čega je PRIVEDEN MC Stojan!

Autor:

Zabava

17.06.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je bio priveden juče na graničnom prelazu Bajkovo!

OGLASILA SE HRVATSKA POLICIJA: Otkriveno zbog čega je PRIVEDEN MC Stojan!

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ ADMIR BULJUBASIC, Antonio Ahel/ATAImages

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, objavio je juče na svom profilu na društvenoj mreži Instagram da je u Hrvatskoj priveden na graničnom prelazu Bajakovo.

- I opet sam priveden u Hrvatskoj - rekao je pevač. a zatim snimio svoj skupoceni sat, te rekao da je do privođenja došlo oko 15.30.

Inače, MC Stojanu je ovo treći put da je priveden u Hrvatskoj, a sada su se oglasili iz PU Vukovarsko-sremske, te potvrdili da su juče priveli našeg muzičara.

Republika

Foto: Instagram printsceen

MC Stojan na prelazu Bajakovo

- Policijski službenici PGP Bajakovo su juče, 16. juna, nad navedenim državljaninom Srbije, prilikom izlaska iz Republike Hrvatske, sproveli temeljnu graničnu kontrolu radi prikupljanja informacija o vozaču vozila kojim je počinjen prekršaj prekoračenja brzine kretanja, utvrđen kamerom za nadzor brzine kretanja. Nakon obavljene provere, pušten je na izlazu iz Republike Hrvatske - rekli su iz policije za Indeks.

Podsećanja radi, MC Stojan je u Hrvatskoj prvi put priveden je u Makarskoj 2017. godine kada je učestvovao u tuči, a uhapšen je i u aprilu ove godine takođe na prelazu Bajakovo.

Inače, nekih sat vremena nakon izlaska iz stanice, pevač je objavio video ispred automobila i pokazivao kako je svoju odeću uskladio sa bojom džipa.

- Sve mora biti u boji džipa. Majica, pantalone, papuče manje-više, ali opet se slažu - pričao je Stojan, te objavio video kako se vozi u svom automobilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading