PARTIZANU 0 EVRA, A PANTERU BOGATSTVO: Evo za koliku platu će Amerikanac igrati u Barseloni

Autor:

Sport

18.06.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin je već napustio Beograd i otišao da potpiše ugovor.

PARTIZANU 0 EVRA, A PANTERU BOGATSTVO: Evo za koliku platu će Amerikanac igrati u Barseloni

Foto: Starsport

Kevin Panter

Američki bek Kevin Panter napustio je i zvanično Partizan. Klub je saopštio da je raskid saradnje sa Kevinom Panterom postignut sporazumno, što ukazuje na to da su obe strane uspele da pronađu zajednički jezik u ovoj situaciji. U prevodu, kako je najavljivano, crno-beli neće dobiti nikakvo obeštećenje, iako bi na njega imali pravo budući da je Amerikancu ostalo još godinu dana ugvoora, ali su s druge strane rasterećeni njegove ogromne plate.

Međutim, sada je otkriveno koliko će novca dobiti sam Panter na ime plate. Kako prenosi Eurohoops, reč o jednogodišnjem ugovoru po kojem bi košarkaš zaradio oko tri miliona evra. Imajući ovo u vidu, ne čudi da je Kevin već spakovao kofere i prema saznanju Republike već se nalazi u Barseloni kako bi se utanačili detalji i potpisao ugovor.

 

 

Podsetimo, da su se Partizan i Panter rastali prvo je objavio klub, a onda i košarkaš.

- Nakon tri nezaboravne sezone, Kevin Panter ovog leta odlazi iz KK Partizan. Doskorašnji kapiten crno-belih i klub, postigli dogovor na osnovu kojeg će im se putevi razići. Jedan od najvoljenijih igrača Partizana u poslednje tri godine ostaće zauvek deo crno-bele porodice! Kep, gde god da budeš u nastavku karijere, tvoj će dom uvek biti u crno-belom Beogradu -poručio je u emotivnoj poruci uz video Partizan, a onda se oglasio i Kevin:

- Poslednje tri godine u dresu Partizana su bile izazovno, ali neverovatno putovanje. Kroz vremena koja su bila i sjajna i teška, zahvalan sam na svemu jer je to bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu. Ljudima, naročito deci i mladim košarkašima, mogu da kažem da se nadam da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe. Saigračima iz prethodne tri godine mogu da kažem – volim vas sve. Delili smo sjajne uspomene i izgradili povezanost koja će trajati uvek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading