ŽESTOKA AKCIJA IVANA BEKJAREVA I SEKE SABLIĆ IZBAČENA IZ "SREĆNIH LJUDI"! Razuzdana scena nije ugledala svetlost dana, a ovo je RAZLOG!

Autor:

Zabava

17.06.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je prštalo od strasti između šefa i sekretarice.

ŽESTOKA AKCIJA IVANA BEKJAREVA I SEKE SABLIĆ IZBAČENA IZ "SREĆNIH LJUDI"! Razuzdana scena nije ugledala svetlost dana, a ovo je RAZLOG!

Foto: youtube.com/ Ljigav Paškanat

Kultna serija "Srećni ljudi" koja je emitovana devedestih godina prošlog veka na malim ekranima stekla je ogromnu popularnost, a i danas je rado viđen gost u domovima srpskih gledalaca. Topla priča o porodici Golubović i mnoge urnebesne situacije glavnih i sporednih likova zavolele su generacije. 

I ako smo pomislili da znamo sve o ovoj legendarnoj seriji, prevarili smo se jer tajne sa snimanja isplivavaju i decenijama kasnije.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Jelisaveta Seka Sablić

Necu, Risku i Aranđela Golubovića, kao i čuvenu Seku Sablić kao sekretaricu Marijanu Kolaković i njenog šefa Boška Despotovića kojeg je tumačio Ivan Bekjarev, svi su zavoleli.

Scene iz ove serije i dalje se prepričavaju, a glumac Ivan Bekjarev, koji je 2020. godine preminuo od posledica koronavirusa, ostao je prepoznatljiv po ulozi Boška Despotovića.

Bekjarev je svojevremeno otkrio zanimljiv detalj sa snimanja ove serije i rekao da je postojala jedna intimna scena koju je snimio sa Sekom Sablić, ali koja nikada nije prikazana.

Republika

Foto: YOUTUBE.COM

Ivan Bekjarev kao Boško Despotović

- Sećam se da smo imali jednu žestoku ljubavnu scenu, ali ona nikada nije ušla u seriju. Snimak je bio tehnički neispravan, jer se kamerman tresao od smeha dok je snimao Seku i mene u ljubavnom zanosu - rekao je glumac jednom prilikom.

On je dodao da su nakon toga ponovili tu scenu, ali da nikada nije bilo kao prvi put i da mu je žao što gledaoci nisu mogli da vide kako je to izgledalo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading