PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV SEKE ALEKSIĆ: Pevačica se HITNO oglasila!

Autor:

Zabava

07.05.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirena pevačica izdala saopštenje nakon što je na njenu adresu stigla krivična prijava!

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV SEKE ALEKSIĆ: Pevačica se HITNO oglasila!

Foto: ST/Dragan Kadić

Revija Bate Spasojevića

Pevačica Seka Aleksić preživljala pravu dramu zbog psa kog je udomila, a nekadašnji vlasnik ljubimca podneo je i krivičnu prijavu protiv nje. Naime, psa, kog je pronašla influenserka Dunja Jovanović, a Seka udomila i nazvala Nina, nazad traži nekadašnji vlasnik. Seka je otvorila dušu na društvenoj mreži Iks (Tviter).

Republika

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić preživljava pravu dramu zbog ljubimca

- Ljudi, treba mi savet... Ako je neko imao sličnu situaciju... Udomila sam psa Ninu, ako se sećate Dunja Jovanić je našla na ulici preplašenu u Beogradu. Posle toliko vremena se javio vlasnik koji je video da je Nina kod mene, pa je hteo da je vratim, pa se predomislio jer je video gde je i kako joj je - napisala je prvo Seka.

- Posle nekoliko meseci ponovo piše i kaže da je Nina vezana jako za njega i da je pošaljem njemu na adresu u Niš! Njegov pas, ja je udomila, i ja treba njemu na adresu da odnesem psa. Šokirana sam koliko neki ljudi nemaju osećaja - dodala je ona na gorepomenutoj mreži.

Republika

Foto: X Printscreen

Krivična prijava protiv Seke Aleksić

Seka je potem pokazala dokument, koji joj je poslao nekadašnji vlasnik psa.

- Ninu sam objavljivala milion puta na društvenim mrežama. Nikada se nije javio... I sada mi šalje dokument u kom je podneo krivičnu prijavu, pa ipak odustao, jer mu je majka bolesna i ne može da se bavi Ninom. Sada je ipak u mejlu traži... - navela je Seka i podelila dokument, koji možete pogledati iznad ovog teksta.

Većina korisnika gorepomenute društvene mreže složilo se da Seka ne treba da vrati psa nazad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marina

08.05.2024 07:23

Čovek hoće da se promoviše i da se makar tako, kroz gluposti, čuje za njega. Ako ima dokaz da je Nina njegova, moraće Seka da je da. Ako, pak, nema, ne znam... Ja bih se borila za psa.