CECA PRED UTAKMICU OVO RADILA U MINHENU! Pevačica istrčala iz hotela, ponela stvari u bojama SRPSKE TROBOJKE!

Autor:

Zabava

18.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ražnatovićka nije prvi put u Minhenu, tako da već poznaje grad.

CECA PRED UTAKMICU OVO RADILA U MINHENU! Pevačica istrčala iz hotela, ponela stvari u bojama SRPSKE TROBOJKE!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović trenutno se nalazi u Minhenu, gde je otputovala kako bi bodrila reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu, na utakmici koja se igra u četvrtak protiv ekipe Slovenije.

Kako smo saznali, nakon što se isprva smestila u hotel, otišla je u šetnju gradom, koju je iskoristila da malo i šopinguje, pre nego što obavi sve pripreme za utakmicu. 

- Ceca je već bila nekoliko puta u Minhenu, pa joj je ovo kao mini izlet. Slobodno vreme je iskoristila da ode u šoping, a potom i na odmaranje kako bi se za sve spremila i odmorila od puta - rekao nam je upućen izvor, pa je dodao:

Foto: ATA Images/St/D.KADIĆ

Ceca, Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

 

- Ceca je ponela i neke stvari u bojama srpske trobojke, naravno što se od nje i očekivalo za ovu priliku. 

Podsećamo, na beogradskom aerodromu, Ceca je zračila pozitivnom energijom, bila je vidno nasmejana i raspoložena, što je pokazalo da je uzbuđena zbog putovanja i podrške koju pruža svom zetu i reprezentaciji Srbije. Njen izgled u beloj kombinaciji sa širokim pantalonama i uskom majicom, upotpunjen ogromnom pletenom torbom, privukao je pažnju prisutnih i pokazao njen prepoznatljivi modni stil.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

 

Pored podrške reprezentaciji, Ceca je iskoristila priliku da provede vreme sa svojom ćerkom Anastasijom i porodicom Gudelj u Minhenu. Ovo pokazuje da pevačica, uprkos brojnim obavezama, pronalazi vreme za porodične trenutke i odmor, što je važan balans između karijere i privatnog života.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading