SLAVNI PEVAČ IMA RAK! Vlasnik hita koji Srbi OBOŽAVAJU saopštio tužne vesti!

Autor:

Zabava

17.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Don Omar se obratio fanovima putem društvene mreže Instagram!

SLAVNI PEVAČ IMA RAK! Vlasnik hita koji Srbi OBOŽAVAJU saopštio tužne vesti!

Foto: youtube/printscreen/Billboard

Portorikanski muzičar Don Omar, čije pravo ime je Vilijam Omar Landron Rivera, nedavno je podelio vest o svojoj borbi sa rakom putem Instagrama. U svom postu, izrazio je optimizam za budućnost, izjavljujući: 

- Danas ga imam, ali sutra neću imati rak. Poruke podrške su dobrodošle. Vidimo se uskoro - istakao je pevač putem gorepomenute mreže.

Pevač nije otkrio specifične detalje o svojoj dijagnozi, ali narukvica bolnice vidljiva na pratećoj fotografiji ukazuje da prima tretman u Orlandu Health, poznatom po svojim naprednim ustanovama za negu obolelih od raka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DON OMAR aka KONG (@donomar)

Don Omar je istaknuta ličnost u regeton sceni još od početka 2000-ih, stekavši globalno priznanje sa svojim hitom "Danza Kuduro" iz 2010. godine, u saradnji sa Lucenzom. Njegovo nedavno saopštenje dolazi u vreme kada je započeo povratničku turneju u martu, a nastavak je planiran za avgust ove godine. 

Ova turneja označava veliki povratak Don Omara na scenu od Kraljevske turneje sa Dedi Jenkijem 2015. godine, koja je generisala prihod od 17,8 miliona dolara i prodala 146.000 ulaznica za prva 14 nastupa, kako je izvestio Bilbord.

Vest o Don Omarevoj borbi za zdravlje izazvala je talas podrške od strane fanova i muzičke zajednice, odražavajući značajan uticaj umetnika na industriju. Uprkos izazovima sa kojima se suočava, njegova otpornost i pozitivan stav služe kao inspiracija mnogima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading