HOSPITALIZOVAN LEGENDARNI GLUMAC! Čuveni Gandalf hitno prevezen u BOLNICU!

Autor:

Zabava

17.06.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ser Ian Mekelen pao na sceni tokom izvođenja predstave!

HOSPITALIZOVAN LEGENDARNI GLUMAC! Čuveni Gandalf hitno prevezen u BOLNICU!

Foto: Tanjug/AP

Čuveni glumac Ian Mekelen prevezen u bolnicu nakon povrede tokom nastupa. Večeras, tokom izvođenja predstave "Player Kings" u londonskom pozorištu Noel Kauard, 85-godišnji glumac Ian Mekelen doživeo je nezgodu na sceni koja je rezultirala njegovim prevozom u bolnicu. Mekelen, poznat po ulozi Gandalfa iz filmske sage "Gospodar prstenova", trenutno tumači lik Džona Falstafa u ovoj predstavi.

Nejasan stepen povreda

Detalji o Mekelenovom padu još uvek nisu potpuno jasni, ali se navodi da je incident nastao tokom scene tuče, kada je glumac izgubio oslonac i pao sa bine. Povrede koje je tom prilikom zadobio nisu još uvek precizno definisane, ostavljajući javnost u neizvesnosti u pogledu njegovog zdravstvenog stanja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slavni glumac pao tokom izvođenja predstave

Evakuacija publike i otkazivanje predstave "Player Kings"

Nakon Mekelenovog pada, predstava je otkazana, a publika je bila prinuđena da napusti pozorište. Ova nezgoda ostavila je prisutne u šoku, a bezbednost i dobrobit glumca su sada u fokusu svih nadležnih institucija.

Ostaje da vidimo kakav će biti dalji razvoj situacije i da li će se Mekelen uspešno oporaviti od povreda koje je pretrpeo tokom večerašnjeg nastupa. Sve dok se čeka zvanično saopštenje o stanju zdravlja ovog poznatog glumca, njegovi brojni obožavaoci i kolege širom sveta pružaju podršku i žele mu brz oporavak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading