"PUSTITE ME DANAS ILI ME PROGLASITE LUDIM": Kosta ne prestaje da se bahati i divlja po bolnici!

Autor:

Hronika

16.06.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozni dečak-ubica ne prestaje da se iživljava.

"PUSTITE ME DANAS ILI ME PROGLASITE LUDIM": Kosta ne prestaje da se bahati i divlja po bolnici!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Printscreen

Mesecima unazad Kosta Kecmanović pokazuje ravnodušnost i nezainteresovanost za sve što je učinio, a jedino što ga zanima jesu njegovi uslovi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu u kojoj se nalazi.

- Iako je svestan situacije u koju je sam sebe doveo, odnosno, da se nalazi na Klinici u kojoj su jasna i stroga pravila, on ne odustaje od svojih prohteva. Poslednje što je tražio sve prisutne je ostavilo u šoku, upravo zbog reči koje je izgovorio - naveo je izvor iz istrage ranije.

"Proglasite me ludim ili me pustite!"

Dečak-ubica ne prestaje da divlja, verbalno napada zaposlene na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu i hiteriše. 

- "Proglasite me ludim, ili me pustite danas" je rečenica koju je dečak uputio osoblju. Vidno je iznervirano izjavio to. Doktori su ostali u šoku - kaže izvor. 

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja prošle godine u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' čiji je i sam učenik bio, izvršio masovno ubistvo. Naime, on je dva dana ranije ukrao očeva dva pištolja koje je sakrio u ranac, a onda tog kobnog jutra zapucao najpre na vratima škole i u hodniku, a onda ušao u svoje odeljenje koje je imalo čas u kabinetu istorije i otvorio vatru na svoje drugare i nastavnicu istorije. 

U stravičnom masakru usmrtio je devetoro dece i čuvara škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
B.V.

16.06.2024 18:24

On se već pri hapšenju sam izjasnio da je psihopata koji treba da se smiri. I šta sada hoće, njegovo smirivanje je u toku. Trebalo je da se bolje raspita na internetu koliko "smirivanje" može da traje za zlo koje počinio, iznenadio bi se. Ne slažu mu se teorija sa interneta i praksa u koju se uvalio krvoprolićem. Osim što je zločinac, još je i idiot.

Odgovori 137 18
Tanja

16.06.2024 18:34

Bolnica je isuviše dobra za namlađeg masovnog ubicu na svetu. O njegovim željama, problemima....trebali su da brinu roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu na vreme ,umesto da mu oružje stavljaju u ruke. On ko i roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu samo misle na sebe,kako da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje ili u Ukrajinu.

Odgovori 86 24
MayaMaya

17.06.2024 06:55

Ah, vidi se na koga liči... ponos mamin i tatin... sve ih treba strpati u ludilu, doživotno!

Odgovori 69 10
Ana

17.06.2024 15:51

Kosta ni suzu nije pustio za svojim drugovima, nije se pokajao. Svaki dečak u tim godinama bi bio uplašen, on je bez emocija, samo ja, ja, ja pa ja. Nije on za slobodu već za doživotno lečenje, zna on dobro šta je uradio. Kao da je pao s Marsa,ne pripada tom uzrastu.

Odgovori 60 6