ANELI NE SME DA SAZNA ZA JANJUŠEVO DELO! Trudnoća je bio DOGOVOR sa Enom, a OVO je PRAVI RAZLOG?!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkriva istinu o Aneli Ahmić i Janjušu!

ANELI NE SME DA SAZNA ZA JANJUŠEVO DELO! Trudnoća je bio DOGOVOR sa Enom, a OVO je PRAVI RAZLOG?!

Foto: pink.rs/printscreen

Nakon što se približio kraj rijalitiju ,,Elita", voditelj Pinka odlučio je da porazgovara sa bivšim takmičarom ,,Zadruge", koji je već bio cimer sa aktuelnim učesnicima, Saletom Luksom o temama iza nas. Naime Sale je dao svoj sud o najaktuelnijim temama u Beloj kući.

Sale Luks na samom startu dao je svoj sud o odnosu Janjuša i Aneli Ahmić, a potom i prokomentarisao njenu trudnoću.

Foto: Instagram.com

Sale Luks

 

- Mislim da se Janjuš folira, da su njemu Kruna i supruga najvažnije u životu i da je ovo samo rijaliti priča da bi uzeo neki dinar, da se vrati tamo i opere. Greota je da Aneli Ahmić abortira, ali mislim da će to uraditi.

Sale Luks se osvrnuo i na putovanje koje su Anita Tomić i Anđelo Ranković dobili na poklon od svoje podrške.

- Samo što je Kuba tu preko Savskog mosta. Mislim da je to prazna priča, Anđelo je lantenan gej, to će da se dokaže pre ili kasnije. Ova mala je pala Sara, pala Mara, da ne budem bezobrazan. Možda odu na Kubu, ali ja mislim da će raskinuti još pre kapije.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

 

Sale nije mogao da ostane imun na ponašanje od Ša, te je otkrio šta bi uradio ukoliko bi ga ugledao.

- Video sam da je njena majka izjavila da je Ša indijanac, mislim da Miona neće stići ni do kapije, a ostaviće ga. On je mene u početku nervirao, hteo sam da uđem da mu lupim šamar, ali sad lagano.

Sale Luks prokomentarisao je odnos Stanislava Krofaka i Maje Marinković za koju tvrdi da će imati intimne odnose kada napuste imanje.

- Maja je atraktivna riba, svaki muškarac se loži na nju, ali zarad porodice i onog pisma koje je Stanislav dobio od ćerke mislim da neće preći preko toga. Mislim da će se viđati i imati se*s.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading