RADA MANOJLOVIĆ PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI: Otkrila kada će roditi BEBU, pa progovorila o NOVOM DEČKU!

Autor:

Zabava

17.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović otvorila dušu!

RADA MANOJLOVIĆ PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI: Otkrila kada će roditi BEBU, pa progovorila o NOVOM DEČKU!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Paparazzo Lov

Poznata pevačica Rada Manojlović nedavno je izjavila da je veoma srećna na emotivnom planu i da se priprema za izdavanje novog albuma, čime je izazvala veliku pažnju javnosti.

Rada Manojlović je otkrila da je trenutno fokusirana na izdavanje novog albuma, te da se aktivno angažuje na papirologiji vezanoj za autorska prava. Ova vest je obradovala njene fanove koji s nestrpljenjem iščekuju nove hitove od popularne pevačice.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov Pink

Rada Manojlović sa misterioznim momkom

 


Nedavno su se pojavile spekulacije o Radinom ljubavnom životu nakon što je viđena sa nepoznatim muškarcem. Iako je ostala zagonetna po pitanju identiteta svog potencijalnog partnera, Manojlovićeva je nagovestila da je veoma srećna. Izjava pevačice navela je javnost da nagađa o mogućoj novoj ljubavnoj vezi.

- Ništa se ne dešava, ali ja sam srećna. Mnogo sam srećna! Samo želim da izdam novi album, pa da pričamo o nekim temama. Neću ništa da jurim, kao što sam uvek jurila, pustila sam sada, pa... Nek izađe album, pa ćemo da se zaljubljujemo, pravimo decu (smeh)" - izjavila je Rada za "Premijeru".

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rada Manojlovićna koncertu Aleksandre Prijović

 

- Ja sam to pokušavala i Harisu da objasnim i drugima, ja nemam uopšte taj osećaj. Oni svi misle da je do njih, u smislu, sa mnom ne želiš dete. Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može sama da reši taj neki verbalan problem sa ljudima, ne mislim da je spremna za dete i za vaspitanje deteta. Ja koja bežim od svega, koja bežim od odgovrnosti - kaže iskreno Rada u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading