CECA RAŽNATOVIĆ ISPROZIVALA MUŠKARCE! Evo zbog čega je sama! Tvrdi da nema PRAVIH UDVARAČA!

Autor:

Zabava

18.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponude su takve da nisu ni vredne pomena.

CECA RAŽNATOVIĆ ISPROZIVALA MUŠKARCE! Evo zbog čega je sama! Tvrdi da nema PRAVIH UDVARAČA!

Foto: Ata images

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović kaže da je sama zato što nema pravih muškaraca sa lepim manirima u njenom okruženju, pa joj je bolje da ne bude u vezi, nego da se sa nekim muči. 

- Ako krenem da pričam završićemo intervju za mesec dana. A šta misliš, zašto sam sama?! Pa baš zato što su ponude... Ponude su takve da nisu ni vredne pomena. Ništa bitno, uvek se nađe neko ko ti udeljuje komplimente. Uvek se nađe neko ko se tu nešto mota oko tebe... - rekla je Ceca za Telegraf.rs.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca Ražnatović

 

Inače, Svetlana Ceca Ražnatović napustila je nedavno Srbiju kako bi otputovala u Minhen i pružila podršku svom zetu Nemanji Gudelju na Evropskom prvenstvu. Ovaj potez pokazuje njen snažan porodični duh i podršku prema članovima porodice, ali i ljubav prema fudbalu.

Foto: Republika

Ceca Ražnatović

 

Na beogradskom aerodromu, Ceca je zračila pozitivnom energijom, bila je vidno nasmejana i raspoložena, što je pokazalo da je uzbuđena zbog putovanja i podrške koju pruža svom zetu i reprezentaciji Srbije. Njen izgled u beloj kombinaciji sa širokim pantalonama i uskom majicom, upotpunjen ogromnom pletenom torbom, privukao je pažnju prisutnih i pokazao njen prepoznatljivi modni stil.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com

Ceca Ražnatović, Nemanja Gudelj i Anastasija

 

Pored podrške reprezentaciji, Ceca je iskoristila priliku da provede vreme sa svojom ćerkom Anastasijom i porodicom Gudelj u Minhenu. Ovo pokazuje da pevačica, uprkos brojnim obavezama, pronalazi vreme za porodične trenutke i odmor, što je važan balans između karijere i privatnog života.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading