EMA RADUJKO IMA NOVOG DEČKA! Pevačica smuvala ZGODNOG sportistu, procurio intimni snimak! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.06.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi MMA borac ostvario svoj san, pljušte čestitke!

EMA RADUJKO IMA NOVOG DEČKA! Pevačica smuvala ZGODNOG sportistu, procurio intimni snimak! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

MMA borac Luka Obradović, poznatiji kao Luka Silni, trenutno je naš najpopularniji tiktoker, a već neko vreme javno izjavljuje simpatije mladoj i atraktivnoj pevačici Emi Radujko, koja je očarala mnoge ljude. Luka je večeras iznenadio svoje pratioce na društvenoj mreži TikTok, gde je objavio snimak sa Emom.

Na snimku ga Ema hrani, dok on uživa, a u naslovu objave stavio je zanimljiv natpis.

- Moja ljubav - napisao je Luka i dodao tri crvena emotikona srca. 

@lukasilni4 MOJA LJUBAV❤️❤️❤️ @emaradujko ♬ dilemma - Galuh

Svi su odmah zaključio da je konačno uspeo da smuva Emu, pa su usledili i čestitke. "Brat živi san", "Uspeo si, legendo", "Blago tebi, brate", "Napokon", "To, e ovo je fudbal", "Ne s*ri", "Ostvario san", "Samo budi uporan", "Hajde bre, samo ljubav", "Hajmo!", "Ovo smo mogli da budemo mi", "To, Silni!", samo su neki od komentara.

Inače, Luka je o simpatijama koje gaji prema Emi nedavno pričao i u emisiji "Lično sa" na Republika TV, koju vodi voditelj Predrag Radosavljević.

Na zahtev da nam pokaže poslednju fotografiju iz svog mobilnog telefona, Luka nas je odmah šokirao na samom početku emisije. Naime, kada je okrenuo svoj uređaj ka kameri, osvanula je slika mlade pevačice Eme Radujko, i to u oskudnom izdanju.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Luka Silni u emisiji "Lično sa"

- Zašto baš Ema Radujko? Pa, zbog fudbalske lopte! Pravim neki projekat, videćete. Veliki pozdrav za Emu - istakao je poznati influenser.

U igrici "3 pa 1", gde je Silni imao zadatak da izabere se*s, brak ili korpu sa poznatim devojkama, ponovo je "pao" na Emu Radujko, jer retko koja devojka je uspela da ga oduševi kao ona.

- I, najbolje za kraj! Ema Radujko... Znaš šta bi ona? Da mi bude i žena i drug! Ema, za tebe jedan se*s! Ma, može i drug da mi bude, ma, sve može... Sva tri, sveto trojstvo! Ema Radujko, ti si meni sveto trojstvo - istakao je popularni jutjuber kroz smeh u emisiji "Lično sa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Savketaa

18.06.2024 10:25

Gooooooool gooooooool