OVAKO IZGLEDA OTAC SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Pevačica otkrila detalje, OVO ĆE VAS IZNENADITI (FOTO)

Autor:

Zabava

18.06.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako bude kad poraste doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, ako bude automehaničar, kupiću mu ceo Tošin bunar. Tako da ja sam jednako srećna, pričala je pevačica ranije o sinu.

OVAKO IZGLEDA OTAC SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Pevačica otkrila detalje, OVO ĆE VAS IZNENADITI (FOTO)

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Pevačica Marija Šerifović postala je majka krajem prošle godine, kada je njen sin Mario rođen preko surogat majke. Identitet oca malog Marija dugo je bio tajna, ali nedavno su se pojavile informacije o njemu. Naime, tokom gostovanja u "Ami dži šou" kod Ognjena Amidžića, Marija je otkrila nekoliko detalja o misterioznom muškarcu. Na osnovu njenih reči, može se zaključiti da je reč o "strašnom dasi" i Evropljaninu, za kojim mnoge žene žude.

- Strašan dasa, evropejac pravi! Čovek jako lepo izgleda - kazala je Marija, a potom se osvrnula na vaspitavanje naslednika: 

Foto: TV Pink/printscreen

Marija Šerifović

 

Ako bude  kad poraste doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, ako bude automehaničar, kupiću mu ceo Tošin bunar. Tako da ja sam jednako srećna. 

Kada je nedavno održala prvi solistički koncert u svom rodnom gradu Kragujevcu, Marija je za "Blic" podelila svoje uspomene iz detinjstva. Istakla je da su najlepše uspomene vezane za njen rani period života i posebno se dotakla važnosti svoje bake Draginje koja ju je očuvala. Opisujući svoje detinjstvo kao zanimljivo, vedro i veselo, Marija je priznala da je bilo i ružnih momenata, ali da smatra da nije bila uskraćena ni za šta.

Foto: instagram/@serifovic

Marija Šerifović sa sinom Mariom

 

- Ne mogu da ti kažem baš pravu istinu kakve emocije budi, ali imam neke fragmente i to je uglavnom neko rano detinjstvo vezano za taj neki mali stančić od 40ak kvadrata sa jednom od najvažnijih žena u mom životu, a to je moja baka Draginja koja me je očuvala. Te uspomene su najlepše, sve što je dolazilo sa osnovnim i srednjim školama je manje važno jer kako krene škola krenu i problemi. Svoje detinjstvo bih opisala kao zanimljivo, vedro, veselo. Postojala je faza prevremenog odrastanja. Sve u svemu bih rekla da je bilo koliko lepih toliko ružnih stvari iskreno rečeno. Smatram da nisam bila uskraćena ni za šta - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

18.06.2024 12:22

I kako izgleda otac evropejac???

Stevan

19.06.2024 04:53

Taj "dasa" kad bi je video ne bi je ni pipnuo.