HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Hauser izazvao GNEV, publika u ŠOKU: Mene ovaj lik PLAŠI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.06.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni muzičar iznenadio korisnike Tvitera!

HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Hauser izazvao GNEV, publika u ŠOKU: Mene ovaj lik PLAŠI! (VIDEO)

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Stjepan Hauser, poznati hrvatski muzičar koji je publiku navikao na energične nastupe širom sveta, nedavno je izazvao veliku pažnju svojim neobičnim postupkom na društvenim mrežama. Naime, Hauser je objavio snimak na kom bos trči ulicom u helankama, noseći svoje čuveno violončelo, dok istovremeno počinje da svira. Ovaj neobični video izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili svoje oduševljenje, ali i zabunu povodom ovog postupka.

Republika

Foto: instagram.com/hausercello

Stjepan Hauser

Reakcije na društvenim mrežama

Jedan korisnik društvene mreže "X" podelio je Stjepanov video, nakon čega su krenuli brojni komentari. Neki od komentara su izrazili zbunjenost i čuđenje, pitajući se zašto muzičar svira u helankama, dok su drugi iskazali divljenje i oduševljenje njegovom energijom i talentom. Interesantno je primetiti da su se neki korisnici našalili na račun Hauserovog izgleda i pokreta, dok su drugi istakli da im je video priredio pravu zabavu.

 

 

- Ovu situaciju treba rešiti homeopatski - udari mukom na muku.... nema na čemu... - pisalo je u opisu videa.

"Zašto svira u helankama?", "Tačno vidim sebe kako ga s papučom jurim", "Težak krindž", "Podstiče me na nasije", "Medicina je tu nemoćna", "Ala ga je istrljao, svaka mu čast" - bili su komentari, a poslednji se odnosio na to kako je držao violončelo.

Stjepan Hauser je svojim neobičnim postupkom na društvenim mrežama definitivno izazvao buru reakcija. Iako su neki izrazili zbunjenost i čuđenje zbog njegovog izbora odevanja i aktivnosti, nije se moglo osporiti da je Hauserov video izazvao veliku pažnju i pokrenuo živu diskusiju među publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading