ŠABAC GRCA U SUZAMA! Majku četvoro dece maloletnik pokosio motorom dok se vraćala iz nadnice, ĆERKA, umesto da SLAVI MATURU - SAHRANJUJE MAMU

Autor:

Hronika

17.06.2024

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća desila se kod restorana "Čardak" u Ulici vojvode Putnika u subotu, oko 17 sati.

ŠABAC GRCA U SUZAMA! Majku četvoro dece maloletnik pokosio motorom dok se vraćala iz nadnice, ĆERKA, umesto da SLAVI MATURU - SAHRANJUJE MAMU

Foto: instagram.com/nsuzivo.rs/

Majka četvoro dece (46) poginula je u subotu u naselju Majur kod Šapca kada je na nju naleteo motor kojim je upravljao jedan maloletnik, koji je prošao sa teškim povredama, piše Alo.

Kako se nezvanično saznaje, nesrećna žena se vraćala iz nadnice, a u selo su je kobnog popodneva dovezle kolege.

- Taj ceo dan provela je u malinjaku. Kolege su je na kraju smene dovezle do njenog sela Majur. Ona je izašla iz auta i krenula da obilazi vozilo koje je bilo parkirano ispred. Obišla ga je s unutrašnje strane i krenula da prelazi ulicu. Ne znamo da li je dobro videla i uverila se da može da pređe ulicu, ali je iskoračila nekoliko metara na kolovoz - za medije govori meštanka.

- Tada je naišao dečko na motoru i direktno je udarioS njim je bilo još jedno mlađe dete. Oni su pali s motocikla, a Jelena je odletela nekoliko metara. Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć, koja je zbrinula i nju i dečake - naglašava naša sagovornica.

Nesrećna žena preminula je u kolima Hitne pomoći na putu do Urgentnog centra šabačke bolnice.

Maloletni vozač motocikla je u istoj zdravstvenoj ustanovi zbrinut sa teškim povredama, a njegov mlađi suvozač ima lake povrede.

Preminula je iza sebe ostavila četvoro dece, a da tragedija bude još veća, jedno od njih je tog dana trebalo da slavi maturu.

- Čuli smo da je njena ćerka te večeri trebalo da slavi maturu, ne znamo da li malu ili veliku. Samo znamo da se u trenutku tragedije pripremala za svoje veliko veče, a onda su joj javili da je ostala bez majke. Umesto da se raduje kraju škole s drugarima, ona će sad da sahranjuje mamu. Zamislite koliki je to bol za jednu devojčicu. Bog neka joj pomogne - priča prijateljica porodice, gutajući suze.

Meštani naselja Majur su veoma potreseni tragedijom koja je zadesila njihovo mesto, a za poginulu ženu imaju samo reči hvale.

- Kako je to divna i vredna ženica bila. Radila je od jutra do mraka. Ništa joj nije bilo teško. Razmišljala je samo o tome kako da prehrani svoju dečicu i da im sve obezbedi - ističe meštanka sela.

Kako kažu Jelenine komšije, vozača motocikla niko ne poznaje.

- Tog dečaka nikada nismo videli i ne znamo ništa o njemu. Verovatno je došao iz nekog susednog mesta da se provoza kod nas, ali ko još seda na motor da bi vozio 50 km na sat. Verovatno je dao gas, misleći da niko neće prelaziti ulicu, i eto tragedije - zaključuju meštani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Me

17.06.2024 15:07

I sada ce maloletnik da dobije godinu dana jer je prvo ubistvo a uz to je mlad i neiskusan.. Debilana, treba da dobije 40 godina.

Odgovori 54 16
Nem@

18.06.2024 11:15

@Me - Najlakse je pljuvati po decku. Da li na tom delu puta postoji pesacki? Sta je radila zena na putu? U tekstu se pominje da je izasla iza auta parkiranog... I na pesackom prelazu treba da proceni da li moze bezbedno da predje a ne da jurca na pesacki. Dobija se dozvola i za automobil sa 17 god.

Odgovori 25 40
11

18.06.2024 12:14

@Nem@ - Klinac je vozio bez vozačke dozvole. I na tom mestu pešački je udaljen najmanje km i taj put je jedna pravina od nekoliko km, gde bi se taj put mogao okarakterisati kao brzi put, ali nije jer prolazi kroz naselje i sa leve i sa desne strane su kuću, a vozači se ponašaju tu kao da je autoput, a ne naselje.

Odgovori 29 12
Maxim

19.06.2024 08:59

@Nem@ - Vozač mora da gleda kuda vozi. Skoro uvek je kriv vozač.