ŠTA SE DEŠAVA SA ŽELJKOM KULIĆEM?! Stigla STRAVIČNA poruka u Niš, Miljani OVAJ čovek oduzima sina, Marija van sebe!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić saznala da će joj on oduzeti unuka Željka.

ŠTA SE DEŠAVA SA ŽELJKOM KULIĆEM?! Stigla STRAVIČNA poruka u Niš, Miljani OVAJ čovek oduzima sina, Marija van sebe!

Foto: printscreen/RTV Pink

Majka Miljane Kulić, Marija Kulić vrlo je aktivna na društvenoj mreži Instagram na kojoj svakodnevno objavljuje poruke koje joj stižu. Jedna od njih ju je šokirala, nakon čega joj je pozlilo i morala je hitno da reaguje. 

Naime, Marija je dobila informaciju da su Miljani pretili u rijalitiju ,,Elita" da će joj oduzeti sina Željka, i da će Ivan Marinković da ga odvede kod njega. 

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Elita 7

 

- Ovo je strašno šta je Buđola rekao Miljani da srkne da će on da vodi Željka kod njega u neki stan i da je Miljana bolesnica! On nije normalan! - glasi poruka na Instagramu koju je Marija podelila sa pratiocima.

Ova poruka je Mariju dosta potresla, nakon čega je počela da dobija mnoštvo podrške na društvenoj mreži. Poznato je da su Kulići probali da spuste loptu sa Ivanom i da ga spoje sa sinom Željkom, ali to primirje nije dugo trajalo. 

Foto: TV Pink/printscreen

Marija Kulić Elita 7

 

Naime, kako kaže Marija u svojoj alarmantnoj objavi na društvenoj mreži Instagram, Ermina je slala poklone njenom unuku samo iz razloga jer podržava Ivana Marinkovića, oca deteta, a zatim i prenela informaciju da je slagala Miljanu da joj je poslala oproštajno pismo pred smrt.

- Ermina, rekla si mi da si Željku slala paketiće jer si bila "buđolina" najveća podrška. Znači, to si radila zbog njega. Moju ćerku si uvredila milion puta na osnovu bolesti, a i na suočavanju. Na kraju, opajdaro jedna, Miljani si rekla da sam joj pisala oproštajno pismo pre smrti. Loš si čovek i sve radiš da bi bila u medijima - napisala je Marija Kulić u objavi na svom Instagram nalogu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milivoje

17.06.2024 11:58

Ova matora raspand..aca ne moze bez rijalitija,zena je,kojekude,bila najveca zvezda u svetu,pa je to nekako i dalje prati....Ova babetina,umesto da cerku stavi u bolnicu,gde pripada,a da ona i njene cerke,pocnu,konacno da rade neki normalan posao,ona se bavi ovakvim stvarima.Pa bas mi je zao sto Milica nece da ti predje preko onih uvreda sto si izrekla za pink.Ali ne brini,sad ce tvoja cerka da stiklira(ili nesto gore) Zolu,pa ce konacno da zaglavi na robiji.