ISPOVESTI! PEVAČ ZA NOĆ UZEO 22.000 EVRA! Vaspitač po struci novi kralj bakšiša!

Autor:

Zabava

17.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celu video Ispovest pogledajte na Jutjub kanalu Republika TV

Vanja Lakatoš, pevač koji se takmičio u "Zvezdama Granda" i "Pinkovim zvezdama", a sada je deo "Šaran koncepta", za emisiju Ispovesti otkrio je da se nikad nije pronašao u profesiji vaspitača, što je inače po struci, već da se u muzici našao slučajno, ali ipak po zasluzi za kratko vreme dobio je titulu novog kralja bakšiša.

Foto: youtube/printscren/Vanja Lakatos

 

Naime, Vanja je priznao da su privatna veselja, pogotovo ona u dijaspori, mesta gde se najbrže opari, a najveći bakšiš dosad mu je 22.000 evra za noć.

- Za mene su bolja privatna veselja jer ipak za klubove moraš da budeš veće ime da bi sve dobro naplatio. Svi idemo ka tome da odradimo ta dva sata i debelo naplatimo recimo iste pare koje bi uzeli na veselju, ali trenutno veselje je bolje i može se lepo zaraditi. Danas je isto raditi veselja kod nas ili u dijaspori kod naših ljudi, svakako se super zaradi, ali ja sam najviše zaradio u Nemačkoj, bilo je oko 22.000 evra za noć - rekao je Vanja. Mladi pevač priznao je da ga roditelji nisu podržavali u početku, pogotovo otac, koji je više bio za to da se bavi nekim drugim poslom.

- U početku nisam imao podršku roditelja. Oni su bili za to da završim školu i radim nešto, ja sam ih poslušao i završio za vaspitača. Hteli su da to radim, ali se nisam pronašao u tome, tako da sam gurao svoju priču, ali sad me podržavaju i tata sad stalno sluša moje pesme i ponosan je na mene.

Vanja priznaje da je svoju karijeru prepustio u ruke Saši Nikoliću, poznatijem kao Šaran, kojem u potpunosti veruje, a mnogo su mu značile reči pokojnog kolege Miće Nikolića, jednog od velikih muzičara bivše Jugoslavije koji mu je predvideo sve stvari koje mu se sada dešavaju:

- Šaran je neko ko zna šta radi i odlučio sam da ga slušam i da radim onako kako mi kaže. Na samom početku karijere pohvalio me pokojni Mića Nikolić, i sve ono što mi je rekao da će mi se desiti sad mi se dešava. Odzvanjaju mi njegove reči u glavi, rekao mi je da biram društvo, da se ne menjam i trudim se da nastavim tako - rekao je Vanja, koji je za kratko vreme na estradi bio svedok i loših i dobrih strana koje nosi estrada. Vanja priznaje da su mu nudili opijate, ali on se ipak odlučio za zdrav život:

- Nisam nikad konzumirao nikakve supstance, ali bilo je ponuda. Ne privlači me to, mislim da nikad to neću probati, ja ne pijem ni alkohol, samo sport me interesuje. Desi se da popijem čašicu da nazdravim, ali ne opijam se. Dok radim, pijem vodu, ne treba mi nešto dodatno da bih radio svoj posao kako treba. Ljudi su generalno takvi da vam stalno zameraju nešto, ja se ne osvrćem na to, ne brišem komentare, ali vidim da mi pišu i zameraju uske farmerke, ali ja se u njima dobro osećam i to je to, ne dotiču me ti komentari uopšte - rekao je Vanja, čija je želja duet sa Slađom Alegro.

- Kad god dođem na neki Slađin nastup, ona me uvek pozove da pevam. Zaista je cenim, ona je veliki čovek, zaista bih voleo da uradim duet s njom ako se nađa dobra pesma, to mi je baš velika želja - zaključuje Lakatoš.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading