NADA TOPČAGIĆ IDE POD NOŽ, ZLATKO JOJ PRETI RAZVODOM! Pevačica progovorila o operaciji: Muž mi kaže da glumim starletu!

Autor:

Zabava

18.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Topčagić nakon botoksa i hijalurona želi da ide na operaciju kapaka, čemu se oštro protivi njen suprug

NADA TOPČAGIĆ IDE POD NOŽ, ZLATKO JOJ PRETI RAZVODOM! Pevačica progovorila o operaciji: Muž mi kaže da glumim starletu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Pevačica Nada Topčagić nije krila da je pre godinu dana posetila kliniku za ulepšavanje, gde je ubrizgala botoks u čelo i bore oko očiju, ali stavila i hijaluron u usne da bi dobila na volumenu, međutim, kako joj se to osladilo, ona je suprugu Zlatku saopštila da hoće da se odvaži na još jedan korak, a to je podizanje kapaka, čemu se on oštro usprotivio.

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Naime, Zlatku je pala klapna kad je posle botoksa i hijalurona, što joj, po njemu, takođe nije trebalo, sad pevačica izrazila želju da ide na ozbiljnu operaciju.

- Pokušala sam da mu objasnim da neću promeniti lični opis, ali on neće ni da čuje, kaže mi da pod stare dane glumim starletu, da se ponašam kao luda Nasta - rekla je Nada za Star. 

Foto: e-stock/S.Kostić

 

Nadin muž je toliko bio iznerviran da joj je čak zapretio i razvodom ukoliko bude nastavila sa fiks-idejama:

- Kada je saopštila Zlatku šta joj je u planu da uradi, on je poludeo, pitao je da li je dobro, da li se šali s njim. Rekao je da ni slučajno to ne radi jer da se on pitao, ne bi ni botoks stavljala. Čak joj je rekao da će da se razvedu bude li podizala kapke, s obzirom da su njeni kapci sasvim okej za njene godine - nastavlja izvor za gorepomenuti medij.

- Za sad je Nadica odustala, ali kako ona uvek radi po svom, pitanje je samo kada će otići na zahvat, jer zna da joj Zlatko preti u prazno. Inače, Nadi je doktorka nedavno rekla da bi mnogo lepše i svežije izgledala kada bi podigla očne kapke. Nada je malo plašljiva i pristaje na bezbolne tretmane, ali kada je čula da je operacija u pitanju, nije joj bilo svejedno. Međutim, pričala je s poznanicama koje su se podvrgle tom estetskom zahvatu i shvatila je da to nije toliko strašno - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading