PRVE INFORMACIJE O STANJU LEGENDARNOG GANDALFA! Evo kako se glumac oseća posle PADA s pozornice!

Autor:

Zabava

18.06.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Ian Mekelen trenutno je u bolnici gde se oporavlja od zadobijenih povreda tokom izvođenja predstave "Player Kings" u londonskom pozorištu Noel Kauard.

PRVE INFORMACIJE O STANJU LEGENDARNOG GANDALFA! Evo kako se glumac oseća posle PADA s pozornice!

Foto: Tanjug/AP

Poznati britanski glumac Ian Mekelen (85) oporavlja se u bolnici nakon pada sa pozornice tokom izvođenja predstave "Player kings" u pozorištu u Londonu, saopštio je danas portparol pozorišta. Sve se desilo brzo i krajnje neočekivano kada je tokom predstave glumac pao i povredio se tako da je jaukao od bolova.

Glumac, poznat po ulozi Gandalfa u filmu "Gospodar prstenova", glumio je juče scenu borbe kada je izgubio ravnotežu i pao, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Tokom jučerašnjeg dana malo toga je bilo poznato o zdravstvenom stanju slavnog glumca, kao i okolnostima pod kojima se desio incident u teatru, ali sada su isplivale prve zvanične informacije o svemu, te je otkriveno kako se posle svega glumac oseća.

Portparol pozorišta je izjavio da je Ian Mekelen "dobrog raspoloženja" i očekuje se da će se "brzo i potpuno oporaviti" i da će se vratiti na scenu već u sredu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Mekelen je najpoznatiji po ulozi Gandalfa u filmovima "Gospodar prstenova" i "Hobit", a bio je i Magneto u filmu "X-men".
Njegova pozorišna karijera seže do 1961. godine, gde je imao zapažene uloge Ričarda III, Kralja Lira i Magbeta.

Podsećamo, tokom izvođenja scene borbe na sceni londonskog teatra Noel Kauard Mekelen je izgubio ravnotežu i pao, nakon čega je publika evakuisana iz pozorišta i obaveštena da predstava neće biti odigrana do kraja zbog povrede glumca.

Kako su se upalila svetla u sali, glumac je jauknuo od bola na sav glas i osoblje pozorišta je brzo priteklo u pomoć.

Jedan od gledalaca je rekao za BBC da je incident bio "vrlo šokantan".

- Iskreno se nadam da će biti dobro. Koliko sam mogao da vidim, bio je svestan jer je tražio pomoć - rekao je gledalac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading