BORA ČORBA ZAVRŠIO U MANASTIRU! Slavni roker se poklonio moštima Vasilija Ostroškog, pa besedio s monasima

Autor:

Zabava

18.06.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđević je najpre "zapalio" publiku u Nikšiću žestokom svirkom na Trgu slobode, a potom obišao srpsku svetinju.

BORA ČORBA ZAVRŠIO U MANASTIRU! Slavni roker se poklonio moštima Vasilija Ostroškog, pa besedio s monasima

Foto: ATA Images, Profimedia

Rok grupa Riblja čorba održala je koncert na nikšičkom Trgu slobode pred oko 8.000 ljudi, koji su uglas pevali antologijske hitove čuvenog sastava. Nakon veselja uz "Lutku s naslovne strane", "Dva dinara druže", "Kad sam bio mlad" i druge nezaboravne pesme, frontmen benda Bora Đorđević uputio se ka manastiru Ostrog, gde je proveo dan sa monasima.

Kako je Bora naglasio, ovaj odlazak u Crnu Goru bio je za njega neka vrsta misije budući da je posetio veliku srpsku svetinju.

- Sve je bilo na najvišem nivou. Primio nas je otac Sergije, iguman manastira Ostrog, kome sam darovao svoju knjigu poezije "Pusto ostrvo". Svi monasi u manastiru su divlni i prijatni ljudi. Mora tako jer je Vasilije Ostroški veliki svetac, kome na poklonjenje moštima dolaze ljudi iz celog sveta i mole ga da im pomogne - rekao je Đorđević za Novosti.

 

 

Inače, Đorđević je svoj privatni život uvek vešto skrivao od javnosti, pa njegove naslednike nikada nismo videli. Ipak, poznato je da je sa suprugom Draganom dobio sina Borisa koji živi daleko od grada, na Rudniku.

- Moj sin na obroncima Suvobora uzgaja žalfiju i drugo lekovito bilje, pobegao je iz ove džungle i vrlo dobro se oseća na planini. Kad god imam vremena, odlazim tamo, a Boris mi se i dalje poverava i obraća mi se sa 'ćale', 'brate'. Mislim da to dovoljno govori koliko smo bliski - rekao je Bora jednom prilikom.

Kada su ga pitali da li ima neku želju koja se nije ostvarila, priznao je:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

- Postoje stvari za kojima žalim, a pre svega što nemam više dece - priznao je Đorđević.

Samo dva meseca nakon razvoda, Dragana Đorđević je pronađena mrtva u porodičnom stanu na osmom spratu u Ulici 27. marta. Kako je pored nje pronađena velika količina depresiva, nadležni organi su pretpostavili da je reč o samoubistvu. Bora je danas u srećnom braku sa Dubravkom Milaković koja je od njega mlađa 28 godina, a pre nje bio je oženjen i Aleksandrom, mlađom od njega 26 godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading