THE WEEKND KUPUJE SRPSKE PROIZVODE! Svetska zvezda objavom napravila haos na mrežama! Odmah se oglasio i naš reper sa urnebesnim komentarom! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.06.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je izazvalo reakcije među fanovima, koji su počeli da spekulišu da je pevač možda posetio Srbiju.

THE WEEKND KUPUJE SRPSKE PROIZVODE! Svetska zvezda objavom napravila haos na mrežama! Odmah se oglasio i naš reper sa urnebesnim komentarom! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

The Weeknd

Kanadski pevač Abel Tesfaje, poznat pod umetničkim imenom The Weeknd, nedavno je privukao pažnju svojih fanova u Srbiji novom objavom na Instagramu. Na slici koju je podelio, prikazana je stop-motion lutka, koja je izazvala interesovanje zbog svojih fleksibilnih karakteristika koje se koriste za snimanje i animaciju. Ove lutke se lako savijaju i zadržavaju svoje pozicije, što ih čini idealnim za kreiranje stop-motion animacija.

Foto: printscreen/instagram.com

The Weeknd

 

Međutim, ono što je privuklo pažnju u vezi sa Abelovom objavom jeste da se iza lutke nalaze srpski proizvodi! Naime, na stolu su se našle pavlake i flaširane vode poznatog srpskog brenda. Ovo je izazvalo reakcije među fanovima, koji su počeli da spekulišu da je pevač možda posetio Srbiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abel (@theweeknd)

 

U isto vreme, poznati srpski reper Devito se takođe oglasio u komentarima, izrazivši radost zbog posete Abela, te je napisao da je on navodno bio u Srbiji, iako se spekuliše da to najverovatnije nije istina. 

- Došao je brat da zablejimo, sta ste se upalili odmah - napisao je reper, a njegov komentar je za kratko vreme dobio na stotine lajkova. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Reper Devito

 

Nagađanja o tome da Abel radi na novom projektu su uzbudila njegove fanove, ostavljajući ih u nestrpljenju da saznaju o čemu je reč. 

Podsećamo, u ostatku vesti iz sveta kulture, nedavno je objavljena tragična informacija o smrti čuvene operske pevačice Džodi, koja je preminula u 35. godini. Kritičar Tajmsa je svojevremeno opisao Džodi kao pevačicu koja može da dosegne svaku gornju notu, što je ostavilo dubok trag u svetu opere.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading