ISPUNJENA MU JE ROĐENDANSKA ŽELJA: Navijač Zvezde uzbuđen pred večerašnji susret!

Autor:

Sport

20.08.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pred velikim izazovom.

ISPUNJENA MU JE ROĐENDANSKA ŽELJA: Navijač Zvezde uzbuđen pred večerašnji susret!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00 čas igraju protiv Bodo/Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona. Ovaj dvomeč biće dosta zanimljiv, jer će se videti koja je ekipa zrelija i dostojnija najelitnijeg evropskog takmičenja. Nema sumnje da će šampion Srbije imati veliku podršku večeras, jer su Delije poznate po pravljenju odlične atmosfere, čak i na strani.

Navijači polako pristižu u Norvešku, a Republika je to sve zabeležila. Za naš portal govorili su Ognjen koji je došao sa sinom Aleksom kome je ovo prvi put da gleda Zvezdu i to baš pred rođendan.

- Deset godina kako sam u Norveškoj, sin mi je došao zajedno da gledamo. Rođendan mu je za koji dan, pa ovo da mu bude kao poklon. Bilo bi dobro da bude nerešeno, pa makar u Beogradu da napravimo dobar rezultat - rekao je Ognjen.

 

Ognjen se potom osvrnuo i na fudbal u Norveškoj.

- Bodo je u zadnjih par godina pokazao najviše u Norveškoj. Pokazali su se u Evropi, ali što se tiče njihove lige, tu se ističu samo dva kluba, Bodo i Molde - naveo je navijač iz Srbije.

Sve u svmeu, očekuje nas odličan dvomeč i sigurno će biti zanimljivo gledati. Zvezda ima ogromne ambicije, ali im na putu stoji nezgodni Bodo. Ovaj klub je bio veliki kamen spoticanja za brojne evropske klubove, a to najbolje zna Žoze Murinjo, koji je teške muke imao dok sedeo na klupi Rome. Svi sa velikim nestrepljenjem iščekuju početak ovog susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading