"JESTE LI VI NORMALNI?!" Milica Pavlović brutalno odgovorila Slobi Radanoviću i NASTUPIMA NA GEJ SVADBI!

Autor:

Zabava

11.08.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar tradicionalnih vrednosti, pevač Sloba Radanović je oštro komentarisao istopolne zajednice, a koleginica je imala nedvosmislen odgovor!

Rođendan Milice Pavlović upriličen je u luksuznom prestoničkom hotelu, koji je za ovu priliku zakupila pevačica.

U dvorištu luksuznog prostora postavljen je okrugli sto za prijatelje i kolege sa estrade, a dekoraciju čini belo cveće i sveće kome svemu daju intiman ton. 33. rođendan je izuzetan povod, posebno što pevačica obeležava i veliki uspeh svoje turneje "Lav".

Ekipa portala Republika je tim povodom razgovarala sa pevačicom, a ona se ovom prilikom dotakla mnogih gorućih tema.

Miličin kolega Sloba Radanović je nedavno prozivao Desingericu, ali i javno "spustio" Daru Bubamaru, sad je prokomentarisao odluku Darka Lazića da peva na jednom gej venčanju u Austriji.

- Ne bih prihvatio da pevam na takvoj svadbi. Sve najbolje svakome, ali ne želim da učestvujem u tome. Oni su hteli da ispadnu nešto ozbiljni i da dodirnu neki visok nivo nekog bogohuljenja, a samo su ispali smešni. A to im je pokazao i Novak Đoković i baš mi je drago da je tamo usred Pariza, gde su se propagirale takve stvari, on pobedio na način na koji je pobedio - kazao je pevač.

Na pitanje našeg novinara da li bi prihvatila da peva na gej venčanju, Milica je odgovorila kao iz topa:

- Kakvo pitanje! Šmekersko, da ti kažem! Ne dabih pevala, nego jeste li vi normalni?! Koja je razlika, šta kao gej par, pa... ako Sloba Radanović dobije poziv za takvu svadbu, neka sve meni pošalje, pevaću svakom! I biraću autfite, uh - rekla nam je Milica vidno raspoložena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading