PRINC VILIJAM U OČAJU KAO NIKAD?! Cure GROZNE informacije o Kejt Midlton?!

Autor:

Svet

11.08.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ako njoj s toliko novca ne mogu pomoći, kako je onda siromašnima", pitaju se pratioci na mrežama

PRINC VILIJAM U OČAJU KAO NIKAD?! Cure GROZNE informacije o Kejt Midlton?!

Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Princeza od Velsa, Kejt Midlton (42) otkrila je u martu da ima rak i da odlazi na preventivnu hemoterapiju, ali javnost od nje želi da sazna nove informacije. 

Iako je rekla kako neće govoriti o svom zdravlju i da želi privatnost, pa tako ne znamo ni koji deo tela je rak zahvatio, Kejt je ipak sredinom juna rekla kako ima dobre i loše dane, što znaju svi koji prolaze hemoterapiju.

- U tim lošim danima osećate se slabo, umorno i morate telu da date odmor. Ali u dobrim danima, kada se osećate snažnije, želite najbolje da iskoristite to što se osećate dobro. Moje lečenje je u toku i trajaće još nekoliko meseci - istakla je pre dva meseca.

Foto: profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam

Ove godine smo je zvanično u javnosti videli dva puta - na proslavi rođendana kralja Čarlsa III kada se pojavila na balkonu Bakingemske palate kao i u finalu Vimbldona, kada je zablistala u ljubičastoj haljini. 

Otada se ponovo povukla iz javnosti i maksimalno se posvetila svom izlečenju i oporavku.

Vreme provodi u potpunoj privatnosti u Vindzoru (Adelaide vikendici), u koju se sa suprugom i decom preselila pred kraj leta 2022. godine. 

Do tada su živeli u apartmanu A1 u Kensingtonskoj palati i zasigurno ne bi mogla da ima toliku intimu i komociju da su ostali tamo da stanuju.

Princezu su ta dva izlaska u javnost nakon 6 meseci skrivanja potpuno iscrpela, pišu strani mediji. 

Foto: Gareth Fuller / PA Images / Profimedia

Kralj Čarls III i kraljica Kamila

Nagađaju kako se toliko trudila da pokaže svima da je dobrog zdravlja, da je nakon toga klonula. 

- Dala je zadnje atome snage da dokaže da se oporavlja - pisalo se. 

Kraljevski pisac Robert Džobson je za Us Weekly ispričao kako je Vilijam bio skrhan nakon što je saznao da mu supruga ima rak, pogotovo jer je to bilo nedugo nakon što je saznao da od iste bolesti boluje i njegov otac, kralj Čarls III. 

To ga je unesrećilo, a pisac Džobson smatra da je Vilijam osetio knedlu u grlu, dok je Kejt ostala snažna u prvom mahu, baš kao i Čarls. 

Zbog bolesti svojih partnera su Vilijam i kraljica Kamila preuzeli i uloge svojih partnera, a iako im je teško, nastoje da ostanu jaki zbog porodice. 

Foto: Profimedia

Kejt Midlton i Princ Vilijam

Priče o problemima u braku Kejt i Vilijama ne prestaju, ali kraljevski stručnjaci tvrde da se par neće sad razvesti jer bi javnost "zgazila" Vilijama što je ostavio suprugu onda kada joj je njegova podrška bila najpotrebnija. 

Osim toga, nema potvrde iz palate o bračnom raskolu ili nesporazumima, pa na takve komentare treba gledati kao na glasine.

Zajedno su već decenijama, za njihovu vezu saznalo se tokom jednog partija na fakultetu kada je pijani Vilijam priznao da su zajedno, piše Story.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading