JOVANA JEREMIĆ SE DIREKTNO OBRATILA NOVAKU ĐOKOVIĆU! Nakon osvojenog ZLATA na Olimpijadi, njene reči DIGLE SRBIJU na noge! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna objava Jovane Jeremić nakon trijumfa Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Parizu!

JOVANA JEREMIĆ SE DIREKTNO OBRATILA NOVAKU ĐOKOVIĆU! Nakon osvojenog ZLATA na Olimpijadi, njene reči DIGLE SRBIJU na noge! (FOTO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, printscreen/RTV Pink

Novak Đoković je postao olimpijski šampion, osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. U finalu je savladao mladog Španca Karlosa Alkaraza, ostvarivši svoj san o osvajanju olimpijskog zlata. Nakon poslednjeg poena, Novak je pao na zemlju i zaplakao, pokazujući koliko mu znači ovaj istorijski uspeh. Ovo je, inače, bio jedini trofej koji nije imao u svojoj bogatoj karijeri, te je zato ova pobeda imala poseban emotivni naboj.

Reakcije na Novakov trijumf nisu izostale ni među javnim ličnostima. Voditeljka Pinka, Jovana Jeremić, nije mogla da sakrije svoje emocije nakon Đokovićeve pobede. Naime, Jovana se oglasila putem društvene mreže Instagram i podelila niz storija posvećenih Novaku uz moćnu poruku.

- Legenda! Hvala ti što postojiš! Srbija se ponosi tobom! - napisala je Jeremiećva, izražavajući svoje oduševljenje i ponos, kao i mnogi stanovnici Srbije.

Inače, Novakov uspeh na Olimpijskim igrama je samo još jedan u nizu impresivnih dostignuća koje je ovaj vrhunski sportista ostvario tokom svoje karijere. Sa brojnim rekordima, titulama i pobedama, Novak Đoković je postao sinonim za izuzetnost u svetu tenisa i sportskih dostignuća uopšte.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Novak Đoković osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu

Nakon što je Srbiji doneo pobedu, reakcije estradnih ličnosti nisu izolastale, koje su Đokoviću uputile javne poruke. Detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading