ŽOC NAŠAO IGRAČA ZA GORUĆU POZICIJU? Kakvo pojačanje za crno-bele (FOTO)

Autor:

Sport

03.08.2024

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Parni valjak pravi svoj "drim tim".

ŽOC NAŠAO IGRAČA ZA GORUĆU POZICIJU? Kakvo pojačanje za crno-bele (FOTO)

Foto: Starsport

Partizan je u potrazi za novim pojačanjima, a najnovije ime koje se povezuje sa ovim klubom je Di Džej Vilson, 28-godišnji krilni centar iz Amerike visok 2.08 metara. Prema informacijama koje je preneo "Basket Magazin", Vilson je ponuđen Partizanu, a u klubu ozbiljno razmatraju mogućnost potpisivanja ugovora sa ovim talentovanim igračem. Takođe, spekuliše se da bi Vilson mogao da bude projektovan za startnog krilnog centra, što bi moglo da bude značajno pojačanje za tim.

 

 


Di Džej Vilson rođen je u februaru 1996. godine u Kaliforniji, a nakon koledž karijere u Mičigenu, izašao je na draft 2017. godine, gde je izabran kao 17. pik od strane Milvoki Baksa. Vilson je tokom karijere igrao za više NBA timova, uključujući Milvoki, Oklahoma Siti, Hjuston, Toronto, Orlando i Filadelfiju. Ukoliko postigne dogovor sa Partizanom, to bi bio njegov prvi angažman u Evropi, što bi svakako bila značajna promena u njegovoj karijeri.

Iako Partizan još uvek nije zvanično objavio nova pojačanja, spekulacije o mogućim promenama u timu su sve prisutnije. Očekuje se da će promocija novih igrača biti drugačija u odnosu na dosadašnje, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju informacije o potencijalnim novim članovima tima.

U iščekivanju zvanične potvrde, navijači Partizana sa nestrpljenjem prate medijske spekulacije o potencijalnim pojačanjima, a Di Džej Vilson svakako privlači pažnju kao jedno od potencijalnih novih lica u crno-belom dresu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading