MALOLETNIK SE SA SRBIJOM POPEO NA KROV EVROPE, A IGRAO JE ZA REAL: Obradović bacio TEMPIRANU BOMBU - dovodi fenomenalno pojačanje!

Autor:

Sport

03.08.2024

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alarmantno stanje u Partizanu.

MALOLETNIK SE SA SRBIJOM POPEO NA KROV EVROPE, A IGRAO JE ZA REAL: Obradović bacio TEMPIRANU BOMBU - dovodi fenomenalno pojačanje!

Foto: www.profimedia.rs

Mladi košarkaš Mitar Bošnjaković trenutno se nalazi u Finskoj, gde sa juniorskom reprezentacijom Srbije nastupa na polufinalu Evropskog prvenstva.

Prošle godine, u Nišu, postigao je veliki uspeh osvojivši evropsko zlato sa istom selekcijom. Ovaj 17-godišnjak, koji će 24. avgusta napuniti 18 godina, već je privukao pažnju evropskih košarkaških klubova, a njegov talenat nije prošao neprimećeno ni u Realu, gde je proveo deo svog omladinskog razvoja.

Mitar je svoj košarkaški put gradio daleko od javnosti u Srbiji, u renomiranom klubu Real. Međutim, od jeseni će se njegovo ime naći na velikoj sceni, pred navijačima u Srbiji, jer će obući dres Partizana. Očekuje se da će potpisati trogodišnji profesionalni ugovor sa ovim klubom, čime će započeti svoju seniorsku karijeru.

Republika

Foto: FIBA

 

Bošnjaković, visok 200 centimetara, igra na poziciji krila i smatra se jednim od najtalentovanijih igrača u Evropi. Njegovo ime privuklo je interesovanje Reala, čiji je član omladinske škole, ali i Partizana, koji želi da iskoristi njegov talenat i pretvori ga u kvalitetnog igrača u crno-belom dresu.

Nedavno je i Aleksa Dimitrijević, takođe član juniorske reprezentacije Srbije, potpisao prvi profesionalni ugovor sa Partizanom, što jasno pokazuje da ovaj klub vodi brigu ne samo o sadašnjosti, već i o budućnosti. Potpisivanje ovih ugovora predstavlja važan korak ka obezbeđivanju kvalitetnih igrača za naredne sezone.

Mladi košarkaši poput Bošnjakovića i Dimitrijevića predstavljaju svetlu budućnost srpske košarke, a njihov prelazak u Partizan može biti ključan za razvoj njihovih karijera i doprinos uspesima ovog renomiranog kluba. S nestrpljenjem se očekuje njihov doprinos na terenu i nova poglavlja koja će otvoriti u domaćoj i evropskoj košarci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading