HOROSKOP ZA PETAK 2. AVGUST! Ovnovi - ne nasedajte na provokacije, Ribe - uzalud razmišljate o uzbudljivom susretu!

Autor:

Vesti

02.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PETAK 2. AVGUST! Ovnovi - ne nasedajte na provokacije, Ribe - uzalud razmišljate o uzbudljivom susretu!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira, dobro razmislite o mogućim posledicama. Bikovi, u vama se pokrenuo optimistički duh, tako da na različita pitanja koja postavljaju vaši saradnici odgovarate samouvereno. Blizanci, ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati poznatu priču i davati neproverena obećanja. Rakovi, nije vam jasno da li se neko poigrava vašim poverenjem ili je u pitanju nesporazum u poslovnom dogovoru. Lavovi, u susretu sa saradnicima dešava se da imate različite primedbe na nečije ponašanje i teže vam je udovoljiti nego obično. Device, zabrinuti ste zbog nečijih reči i to s dobrim razlogom. Da biste sačuvali poslovno-finansijske interese, morate biti lukavi.

Vage, nesporazumi s voljenom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Škorpije, neko u vama podstiče dobro raspoloženje i potrebu za emotivnim zbližavanjem. Prihvatite dešavanja koja vas inspirišu. Strelci, ne možete sve držati pod kontrolom. Planirajte ljubavni susret ili neku omiljenu zabavu u društvu voljene osobe. Jarci, smeta vam pasivna uloga ili imate osećaj monotonije, potrudite se da iznenadite voljenu osobu na neobičan način. Vodolije, nemojte se osećati nesigurno zbog nekih događaja ili prikrivate istinu, objasnite svoje namere. Ribe, uzaludno razmišljate o nekom uzbudljivom susretu koji nije izvestan ili o pogrešnoj osobi.

Što se zdravlja tiče, Vodolije bi trebalo više da spvaju, Jarce će mučiti glavobolja...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading