NAVIJAČI OFK BEOGRADA POSLALI JASNU PORUKU: ''Romantičari'' poručili jedno!

Autor:

Sport

29.07.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju da se što pre vrati na ''Omladinski stadion''.

NAVIJAČI OFK BEOGRADA POSLALI JASNU PORUKU: ''Romantičari'' poručili jedno!

Foto: Instagram.com/ultrasgrupesrbijaa

OFK Beograd je ostvario sjajan povratak u elitu pobedom nad Tekstilcem rezultatom 1:0 u okviru drugog kola Superlige Srbije čime je nastavio odličan niz rezultata od početka sezone. Tim sa Karaburme se sada nalazi na deobi prvog mesta sa Partizanom, a na to su ''Romantičari'' čekali čak 5.427 dana.

Navijači OFK Beograda su sigurno zadovoljni nastupom svojih fudbalera i stanjem na tabelu, ali ne mogu biti jednim. Naime, tim sa Karaburme domaćinske utakmice mora da igra u Loznici na stadionu ''Lagator'' umesto ''Omladinskog'' pošto on ne ispunjava standarde Superlige i mora da se rekonstruiše. ''Romantičari'' su tom prilikom poslali jasnu poruku.

- Omladinski stadion - naš jedini dom - poručuju navijači OFK Beograda.

Foto: Starsport

Poruka navijača OFK Beograda

Podsetimo, OFK Beograd je prvo trebalo da igra u Leskovcu, ali su se najvatrenije pristalice kluba pobunile, pa je domaćinstvo preseljeno u Loznicu, pošto je taj grad bliži Beogradu. Tim sa Karabrume igra odlično od samog starta takmičarske godine, nalazi se na čelu tabele, a ovakav starta nisu imali još od sezone 2009/10. Tadašnja generacija ostavila je dubok trag u istoriji kluba, a OFK Beograd je poslednji put nizom pobeda otvorio sezonu upravo u avgustu 2009. godine.

Sledeći izazov za OFK Beograd biće susret sa Crvenom zvezdom. Izabranici Sima Krunića imaju priliku da nastave da piše nove stranice istorije i da ponovo ostvare uspeh koji se dugo čeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading