MOĆNI NOLE GAZI NADALA: Rafa nije znao šta ga je snašlo, posle ovog poena aplaudirao Đokoviću! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole nadomak pobede.

MOĆNI NOLE GAZI NADALA: Rafa nije znao šta ga je snašlo, posle ovog poena aplaudirao Đokoviću! (VIDEO)

Foto: Profimedia

U drugoj rundi Olimpijskih igara u Parizu, Novak Đoković je izveo nestvaran potez protiv Rafaela Nadala koji je naterao Španca da mu aplaudira. Nakon sjajnog servisa, Đoković je uspeo da perfektno pokupi loptu i pošalje je tako da Nadal nije mogao da je stigne, što je izazvalo oduševljenje publike i priznanje od strane samog Nadala.

 

 

Nakon što je Nadal odlično odreagovao na Đokovićev servis, Novak je izveo neverovatan ritern i uspeo da pošalje loptu na način koji je ostavio Nadala bez šanse. Ovaj potez je još jedan u nizu dokaza Đokovićeve izuzetne veštine i sposobnosti da iznenadi čak i takvog iskusnog protivnika kao što je Rafael Nadal.

Novak Đoković i Rafael Nadal su do sada odigrali 59 mečeva, a Đoković vodi sa 30:29. Njihovo rivalstvo je jedno od najznačajnijih u svetu tenisa, a svaki njihov susret predstavlja pravu tenisku poslasticu za ljubitelje ovog sporta širom sveta.

Za Novaka Đokovića, ovo je prilika da se domogne olimpijskog zlata, koje nedostaje u njegovoj bogatoj karijeri. Do sada, jedina medalja koju je osvojio na Olimpijskim igrama je bronza, koju je osvojio 2008. godine u Pekingu. Ovo je ujedno i jedina medalja koju je Đoković osvojio na Olimpijskim igrama, a on žarko želi da dopuni svoju kolekciju olimpijskim zlatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading