SESTRIČINA POZNATE PEVAČICE NIŽE USPEHE: Prelepa Teodora na krilima svog MOĆNOG konja do medalje!

Autor:

Sport

29.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki podvig mlade Teodore.

SESTRIČINA POZNATE PEVAČICE NIŽE USPEHE: Prelepa Teodora na krilima svog MOĆNOG konja do medalje!

Foto: Printskrin/instagram/teodorasekularac

Teodora Šekularac

Protekle nedelje, sportski centar Kovilovo bio je domaćin otvorenog prvenstva Republike Srbije u preskakanju prepona, a jedno ime se izdvojilo - Teodora Šekularac. Sa svojim konjem Contremontom, Teodora je osvojila još jednu medalju. Iako je konkurencija bila jaka, Teodora je pokazala izuzetnu veštinu i postigla sjajan rezultat.

U kategoriji amazonki, Teodora je briljirala osvojivši medalju sa samo jednom srušenom preponom tokom celog takmičenja. Na svom Instagram profilu, Teodora je podelila radost sa svojim pratiocima, ističući impresivnu formu svog konja i ponosno ističući treće mesto na državnom prvenstvu.

- Kralj Contremont! PONOVNO pokazuje odličnu formu i kakva je super zvezda! Ponovo smo završili sa medaljom, treću godinu za redom u Državnom prvenstvu ali sa 3 skoro savršena kola 120/125 smo više nego zadovoljni! - napisala je Teodora na svom instagram profilu.

 

 

Teodora Šekularac, ćerka Dragane Bekvalac i sestričina Nataše Bekvalac, nije se oslanjala na svoje poznato prezime već je svoj put gradiia sama. Već više od dve decenije posvećena je jahanju i poseduje dva konja koje je sama kupila. Njen talenat za jahanje prožet je njenom istinskom ljubavlju prema konjima, a ova mlada sportistkinja redovno deli svoje trenutke sa konjima na društvenim mrežama.

Teodora je ambiciozna devojka, a to govori činejnica da je završila je studije psihologije i istovremeno se posvetila profesionalnom treniranju i takmičenjima u jahanju, gde je osvojila brojne nagrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading