ZBOG SUPRUGE SLOBE RADANOVIĆA NASTAO HAOS U CRNOJ GORI: Jelenina izjava digla OPŠTU FRKU, spomenula i KOCKARA!

Autor:

Zabava

29.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Radanović napravila opštu pometnju na Instagramu.

ZBOG SUPRUGE SLOBE RADANOVIĆA NASTAO HAOS U CRNOJ GORI: Jelenina izjava digla OPŠTU FRKU, spomenula i KOCKARA!

Foto: Instagram.com printscreen

Poznati pevač Sloba Radanović trenutno uživa sa suprugom Jelenom i decom, kombinujući poslovne obaveze sa porodičnim vremenom. Nedavno je njegova supruga Jelena Radanović privukla pažnju javnosti objavom na Instagramu, gde je pozirala sa prijateljem i napisala: "U životu se samo treba udati za pevača, družiti sa kockarom i gledati svoja posla." Ova izjava je izazvala veliku pažnju i pokrenula lavinu komentara.

Jelena Radanović je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram dala zanimljiv savet: "U životu se samo treba udati za pevača, družiti sa kockarom i gledati svoja posla." Ova izjava je privukla veliku pažnju javnosti i izazvala brojne komentare.

Foto: Instagram.com printscreen

Jelena Radanović Instagram

 


Nedavno je Jelena Radanović uporedila svoju ljubav sa suprugom Slobom sa ljubavlju poznatih glumačkih legendi Milene Dravić i Dragana Nikolića. Ova poređenja su izazvala veliko interesovanje javnosti i pokrenula diskusije o njihovom odnosu.

- Milena Dravić i Dragan Nikolić venčali su se u pauzi snimanja filma, ostali su zajedno ceo život... Sloba i ja oba puta pred njegov nastup... To je dobar znak rekla bih - napisala je Jelena na svom storiju na Instagramu i pokrenula lavinu komentara.

Sloba Radanović trenutno uživa sa porodicom i nastupa u Crnoj Gori, dok Jelena aktivno komunicira sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, privlačeći pažnju svojim izjavama i objavama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading