SVE OČI UPRTE U STAJLING JELENE ĐOKOVIĆ: Ovaj detalj je posebno privukao pažnju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novakova supruga u centru pažnje.

SVE OČI UPRTE U STAJLING JELENE ĐOKOVIĆ: Ovaj detalj je posebno privukao pažnju!

Foto: Profimedia

Publika u Parizu na FIlip Šatrije stadionu ima priliku da uživa i gleda verovatno poslednji put teniski klasik između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Drugo kolo Olimpijskih igara spojilo je legendarne tenisere koji su obeležili zlatnu eru belog sporta. Naravno, Nole u ovakvom meču ima ogromnu podršku, a tu je i ona najvažnija, od porodice. 

Jelena je sa Stefanom i Tarom u boksu, kao i obično, a njena pojava privukla je dosta pogleda, pre svega zbog stajlinga. Jelena se odlučila za letnju haljinu, ali i zanimljiv šešir koji je postao pravi trend ovog leta, a koji ne prekriva čitavu glavu, već je tu kako bi štitio od sunca. Njen izbor odevnih komada privukao je pažnju prisutnih, te je postala jedna od glavnih tema na tribinama.

 

Dok Novak vodi borbu na terenu, njegova porodica je uz njega. Jelena je sa svojom decom pružala podršku Novaku, stvarajući porodičnu atmosferu na tribinama. Ova podrška nije prošla neprimećeno, jer je pokazala koliko je važna podrška porodice za sportistu tokom takmičenja.

Đoković i Nadal su do sada odigrali 59 mečeva, što ovaj duel čini najigranijim u istoriji tenisa. Srbin trenutno vodi sa 30:29 u pobedama, ali svaki njihov susret nosi posebnu draž i tenziju. Ovaj meč bi mogao da označi kraj ere velike trojke, koju je činio još i Rodžer Federer, što dodatno povećava značaj ove sportske borbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading