OFK BEOGRAD SE NE ŠALI! Nova pobeda za tim sa Karaburme, ''Romantičari'' su ovo čekali 5.427 dana!

Autor:

Sport

29.07.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično izdanje novog Superligaša.

OFK BEOGRAD SE NE ŠALI! Nova pobeda za tim sa Karaburme, ''Romantičari'' su ovo čekali 5.427 dana!

Foto: Starsport

OFK Beograd je ostvario sjajan povratak u elitu pobedom nad Tekstilcem rezultatom 1:0 u okviru drugog kola Superlige Srbije čime je nastavio odličan niz rezultata od početka sezone. Tim sa Karaburme se sada nalazi na deobi prvog mesta sa Partizanom, a na to su ''Romantičari'' čekali čak 5.427 dana.

Poslednji put kada su Romantičari izborili evropsku vizu bila je sezona 2009/2010. kada su imali priliku da ugoste turski Galatasaraj. Tadašnja generacija ostavila je dubok trag u istoriji kluba, a OFK Beograd je poslednji put nizom pobeda otvorio sezonu upravo u avgustu 2009. godine.

Ključni trenutak meča dogodio se već u petom minutu kada je Marko Gobeljić centrirao loptu ka Aleksu Cvetkoviću, koji je uspeo da je pošalje u gol, donoseći tako veliku radost svojoj ekipi. Zanimljivo je istaći da je OFK Beograd uspeo da iskoristi svoj jedini šut u okvir gola i time dođe do zaslužene pobede, osvajajući šesti bod na tabeli. Sa druge strane, Tekstilac, nakon dva kola u Superligi, još uvek nema osvojenih bodova, što predstavlja izazov za ovaj tim u nastavku takmičenja.

Sledeći izazov za OFK Beograd biće susret sa Crvenom zvezdom, dok će Tekstilac pokušati da se oporavi od poraza i da ostvari bolje rezultate u narednim mečevima.Tim sa Karaburme ima priliku da nastavi da piše nove stranice istorije i da ponovo ostvari uspeh koji je dugo čekao.

Nakon debija u Superligi, Tekstilac se, nažalost, i dalje nalazi bez osvojenih bodova. Ovo je izazovna situacija za tim, ali istovremeno prilika za učenje i napredak. Sigurno je da će Tekstilac dati sve od sebe da popravi rezultate u narednim mečevima i pokaže svoj kvalitet u elitnom rangu srpskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading