TENISKI KLASIK PRIPAO NOVAKU: Evo šta je Đoković poručio nakon pobede nad Nadalom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole nastavlja pohod ka zlatu.

TENISKI KLASIK PRIPAO NOVAKU: Evo šta je Đoković poručio nakon pobede nad Nadalom!

Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Rafaela Nadala rezultatom 2:0 (6:1,6:4) i plasirao se u osminu finala Olimpijskih igara u Parizu. Nakon meča Nole je istakao da je moralo da se zakomplikuje jer je to običaj u njihovim duelima.

- Moralo je da se zakomplikuje jer tako to biva u našim duelima, pogotovo na velikim turnirima. Ovde smo odigrali mnogo mečeva, u Parizu, na šljaci, on ima mnogo bolji skor, ali poslednjih godina sam uspevao da pronađem rešenje. Nismo igrali dugo, bio je povređen, kada je na lopti, mnogo je opasan. Publika se umešala, zaigrao je bolje, počeo sam da sumnjam u svoje udarce i to je rezultiralo izjednačenjem. Presudni gem je bio deveti, kad sam ga brejknuo, znao sam da, ako tad uzmem gem, biće dobro. Mnogo sam zadovoljan, odigrao sam dobar meč - poručio je Novak.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Nole je govorio o svom putu na OI.

-Rasterećenje je kada nemate njega na putu više, znao sam da će biti teško za obojicu, ali bio sam spreman pred OI, trenirao sam, odigrao odlično prvi meč, što je i sam rezultat na terenu pokazao - naveo je Đoković.

Ovaj meč između Đokovića i Nadala predstavljao je pravi spektakl na Olimpijadi, budući da su obojica tenisera pružili izuzetno kvalitetnu igru, a publika je imala priliku da uživa u vrhunskom tenisu. Takođe, ovo je verovatno bio poslednji susret legendarnih tenisera koji su obeležili jednu eru belog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading